Bux-time (SCAM)

Başlatan ata07, 17 Şubat 2012, 17:22:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 17 Şubat 2012, 17:53:39
Buxhostlardan bahsediyorsak doğru siteyi ben yakalayacağım derdiniz olmasın.

Ne o hocam fernando buxshotmı açıyor yoksa :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 17 Şubat 2012, 18:02:27

Ok nasıl istersen öyle anla olmuş da, nereye çevirirsem çevireyim, Fernando' ya bir türlü ulaşamadım :) o nereden çıktı şimdi :D

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 17 Şubat 2012, 18:23:10
Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 17 Şubat 2012, 18:02:27

Ok nasıl istersen öyle anla olmuş da, nereye çevirirsem çevireyim, Fernando' ya bir türlü ulaşamadım :) o nereden çıktı şimdi :D

Şimdi fernando size neoda kıyak geçiyor yaaa.. doğru buxshotu yakalamk için bu sitenin fernandonun olması lazımki size ödeme yapsın sizin için doğru site olsun o bakımdan sölemiştim

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 17 Şubat 2012, 21:38:12
Şimdi fernando size neoda kıyak geçiyor yaaa.. doğru buxshotu yakalamk için bu sitenin fernandonun olması lazımki size ödeme yapsın sizin için doğru site olsun o bakımdan sölemiştim

Dur düzelteyim o zaman, konunun benimle ilgisi yok .... Aslen yazılmak istenen...
Buxhostlardan bahsediyorsak, "doğru siteyi ben yakalayacağım"  şeklinde düşünmeyin :D
Oldu mu noktalamaları koyunca :D
Aksi durumda, "böyle düşünmeyin" dediğim kişiler için, foruma bir düşünce balonu eklemek gerekecek :D

ata07

Arkadaşlar 10 günde 0.50$ biriktirip clicklerle ödeme istiyebilirsiniz desteklerinizi bekliyorum site ödemerli yapmaya başladı sık sık yapıyor  :g

ata07

Yess tuturdum turneyi gözünden moderator seçildim hemde admin panel giriş bilgileriyle giriyoruym  :g

ata07

Ticketlerinize ben cevap verirsem şaşırmayın  :P

ElisaMcCline

Admin panel bilgilerini mod a veren adamdan kime ne hayır gelir... Babanın oğlu mu acaba ;)
Hayır, ben olsam babamın oğluna vermezdim şahsen :)

Bu al bisikletime iki tur bin gibi birşey değil ki... olabilecek herşeyden sorumlu adam...
Sorumluluk almaya niyeti zaten yoksa, o başka tabii ki :g

Bu bilgileri zaten burada paylaşmışsın, genel konularda yeni bir konu açıp aynı şeyleri paylaşmanın sebebini anlayamadığım için sildim konunu haberin olsun ;)

Moderatörlüğün de hayırlı olsun... ;)

ata07

Alıntı yapılan: elisamccline - 20 Şubat 2012, 02:38:25
Admin panel bilgilerini mod a veren adamdan kime ne hayır gelir... Babanın oğlu mu acaba ;)
Hayır, ben olsam babamın oğluna vermezdim şahsen :)

Bu al bisikletime iki tur bin gibi birşey değil ki... olabilecek herşeyden sorumlu adam...
Sorumluluk almaya niyeti zaten yoksa, o başka tabii ki :g

Bu bilgileri zaten burada paylaşmışsın, genel konularda yeni bir konu açıp aynı şeyleri paylaşmanın sebebini anlayamadığım için sildim konunu haberin olsun ;)

Moderatörlüğün de hayırlı olsun... ;)

Teşekkür ederim bana admin bir e mail gönderdi sitenin admin panelinin linkini gönderdi bana özel bilgiler verdi kendi bilgisini değil yani yine ata07 ile bağlanıyorum pini şifreyi yazyıorum farklı bir sayfada ticketler falan gözüküyor anlayabilirsem cevaplıyorum sitedeyken site anasayfasının üstünde değiştir falan paneli var   :g :g

ikose

Site kapandı

SCAM