Neobuxa reklam verirken

Başlatan TwofuN, 17 Şubat 2012, 21:46:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TwofuN

Arkadaşlar benim sitede gösterim başına para aldığım reklamlar var günlük (0.1tl) şimdi neobuxa 100000 hatta daha fazla reklam alırsam benim hitim artarmı bunu niye soruyorum çünkü reklamlara tıklarken asla tıkladığınız urlye gitmiyorsunuz birde sayaçlarda gözükmüyor son sorum eğer hitim artarsa bunu reklamveren şirket kabul edermi sonuçta aldığım tıklar ortada:)

ElisaMcCline

Çoğu reklam şirleti PTC trafiğine izin vermiyor. Anlaşma feshi gerekçesi olarak bile sayabiliyor.
Hangi reklamlar dönüyor sitenizde... Reklam kaynağınız nedir ?

yingyang16

Özellikle sitenizde adsense reklamları varsa unutun gitsin ;)

TwofuN

sitemde daha doğrusu lab. arkadaşlarımızla hobi olarak kurduğumuz sitede adword reklamları var iki tane google reklamı değil

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: TwofuN - 17 Şubat 2012, 22:31:34
sitemde daha doğrusu lab. arkadaşlarımızla hobi olarak kurduğumuz sitede adword reklamları var iki tane google reklamı değil
Adwords google a ait. ve istemiyor PTC trafiği...

TwofuN

yok adword diye ayrı reklam şirketi var yada adworld de olabilir:D google nın adwordu reklam veriyoruz adsense ile reklam yayınlıyoruz ayrıca google kandırmaya çalışmak delilik olur

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: TwofuN - 17 Şubat 2012, 22:48:39
yok adword diye ayrı reklam şirketi var yada adworld de olabilir:D google nın adwordu reklam veriyoruz adsense ile reklam yayınlıyoruz ayrıca google kandırmaya çalışmak delilik olur
Adword diye bir reklam şirketi bilmediğim için adword(s) diye adsense i kastettiğinizi düşünmüştüm.
Kuralarına bakmanız gerekecek o zaman....

TwofuN

Alıntı yapılan: elisamccline - 17 Şubat 2012, 22:52:38
Alıntı yapılan: TwofuN - 17 Şubat 2012, 22:48:39
Adword diye bir reklam şirketi bilmediğim için adword(s) diye adsense i kastettiğinizi düşünmüştüm.
Kuralarına bakmanız gerekecek o zaman....
tamam sıkıntı edeceklerdir şirket iyi şirket peki reklamstore ile çalışan varmı aranızda o nasıl bakıyor ptc ye
edit:neobux ile baya çalışmış kişiler olarak neo ile alakalı bazı sorularım biraz biriktirdikten sonra sormak istiyorum  ???

sanalalem

arkadaşlar clixsense hesabımın reklamını neobuxta nasıl verebilirim

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sanalalem - 25 Şubat 2012, 00:46:29
arkadaşlar clixsense hesabımın reklamını neobuxta nasıl verebilirim

Buradan tıklama satın alırsınız
https://www.neobux.com/c/a/?s1=pgt

Buradan da reklamınızı girersiniz
http://www.neobux.com/c/a/?s1=a
Title: ana yazı için
Description: ana reklam yazısı altında çıkan açıklama yazısı
URL: reklamını yapacağınız link

Onaylandıklarındaki pencereye mevcut reklamım olmadığı için şu anda ulaşamıyorum ancak, reklamınıza almış olduğunuz tıklama paketinden en az izin verilen adette olmak kaydı ile istediğiniz kadar ekleyerek pause dan çıkartarak aktif hale getiriyorsunuz.