Adprize'dan Golden Çıktı

Başlatan ertunctezcan, 17 Şubat 2012, 23:53:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ertunctezcan

Yok standart için 1.7ye kötü demedimde akmasada damlıyor dedim sayalım. Recycl. abartmam emin olabilirsin. Çünkü standart olarak asla recycl. yapmayacaktım ordan alışkanlık kolay kolay yapmam :). Şuan için en kötü refim 1 tane istisnayı saymazsak 0.9 avg'ye sahip ve bazı reflerimin sürelerinin bitmesine çok az kaldı. Şuan elimde olan parayla hepsini uzatmamı önerir misin yoksa şöle 3-5 gün inceliyip avg.lerinin ne hale geleceğini bekleyip göreyim mi. Golden olduktan sonra aldığım ref.lerin mi avg.si kötü olur yoksa golden olduk hiçbir refimi istisna kabul etmeden düşür mü neo avg.leri :g.
Edit: Hımm.. birde unutmadan standartken autopay açıktı kapatayım mı??

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 18 Şubat 2012, 01:00:40
Alıntı yapılan: ertunctezcan - 18 Şubat 2012, 00:51:15
Alıntı yapılan: elisamccline - 18 Şubat 2012, 00:37:21
hahaha, Tebrikler, çok iyi yaaa :)   :y Çok sevindim :)

Ne gibi bir yardım lazım tam anlamadım, tabii ki yardımcı olurum.. elimden ne gelirse ;)
Reflerden memnun değilim demişsin ama standart üye olarak mı memnun değilsin avg lerin nedir ... ?

Avg. ler ne yerde ne de yüksek ortalama 1,7 diyelim 1,33ü geçtiğim günde var altında kaldığımda. Anlayacağın tam bir ortalama standartım :). Yardım dedim ama aslında şimdi yapacaklarımı söyleyeyim sen eksik ya da yanlış varsa bana öle yardımcı ol lütfen. Bir çok kez senin yazılarını hem burada hem neo forumda takip ettim hatta hepsini okumuş olabilirim :g. Gelelim şuan için yapıcaklarıma;
1. Mümkün olduğunca hızlı ref kiralamak için 20$ atacağım rental balance'a ve yarın 1 haftam dolacak ref. kiralayabileceğim. Bunu yapmadan öncede sanırım 2 tane saat belirleyeceğim. İlk olarak 100 ref. alacağım, zaten daha fazla alınmıyor sanırım bir seferde.
2. Ref. kiralarken 250 refi geçmemeye dikkat edeceğim, ve biran önce recycl. stratejisi geliştiricem. Golden recycl. yapmadan olmaz sanırım.
3. Sanırım ortalamayı 0.67 üstü tutmaya çalışıcam. Gerçi benim golden bedavaya geldi her türlü kar (p).
4. Son ve en önemliside olabildiğince hızlı bir şekilde kendime 20 mümkünse daha fazla DR bulucam.

Eklemek ya da düzeltmekten asla kaçınma :D
Elindeki reflerini sakın salma.. Kötü falan değiller onlar. golden aldıktan sonra gelen refleri görünce onlara gözün gibi bakarsın zaten :D
Onların üzerine de 2 adet 100 lük ref aldınmı tamamdır işte.... 250 diye kasma hiç.. 240 da olur :)
Direk refler artık daha önemli senin için. Eş-dost, arkadaş, kimi bulursan rica et.. İşin içinde olması gerekmiyor... ;)
Recycle ı da abartma.... Evet gerekiyor ama düzgün değilse... Şimdi 1.7 avg ye kötü demişsin, recycle olayını abartacağından korktum şimdi :)

Ok düzgün herşey, aynen planladığın gibi gidebilirsin ;)

:y  Elisa hocama katılıyorum o reflerinize gözünüz gibi bakın :D

Bu arada beni tanıyormusunuz siz? msn v.s ???

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 18 Şubat 2012, 01:08:39
Yok standart için 1.7ye kötü demedimde akmasada damlıyor dedim sayalım. Recycl. abartmam emin olabilirsin. Çünkü standart olarak asla recycl. yapmayacaktım ordan alışkanlık kolay kolay yapmam :). Şuan için en kötü refim 1 tane istisnayı saymazsak 0.9 avg'ye sahip ve bazı reflerimin sürelerinin bitmesine çok az kaldı. Şuan elimde olan parayla hepsini uzatmamı önerir misin yoksa şöle 3-5 gün inceliyip avg.lerinin ne hale geleceğini bekleyip göreyim mi. Golden olduktan sonra aldığım ref.lerin mi avg.si kötü olur yoksa golden olduk hiçbir refimi istisna kabul etmeden düşür mü neo avg.leri :g.
Golden oldun artık, ref salmak diye birşey yok ;) Onun yerine salınacak ref için recycle var... golden ref salım ücreti 0,04$ haberin olsun ;)
Yapabileceğin en uzun ref uzatmalarını yaparak devam etmelisin :)

ertunctezcan

@yingyang16
hayır malesef tanımıyorum ama tanımak isterim :).

yingyang16

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 18 Şubat 2012, 01:11:59
@yingyang16
Ok. msn de  bu nike benzer birisiyle görüşmüştüm de o yüzden sordum  :)

ertunctezcan

Alıntı yapılan: elisamccline - 18 Şubat 2012, 01:11:49
Alıntı yapılan: ertunctezcan - 18 Şubat 2012, 01:08:39
Golden oldun artık, ref salmak diye birşey yok ;) Onun yerine salınacak ref için recycle var... golden ref salım ücreti 0,04$ haberin olsun ;)
Yapabileceğin en uzun ref uzatmalarını yaparak devam etmelisin :)

Gözden kaçırdığım bir ayrıntı olmuş şu 0,04$ olayı. Demek ref. salmak yok, bunu aklımda tutacağım. Çok teşekkür ederim, hem daha önce yazdıklarını okuyarak öğrendiklerim için hemde şuan öenrilerin ve tecrübelerin için (a).

ertunctezcan

Alıntı yapılan: yingyang16 - 18 Şubat 2012, 01:19:08
Alıntı yapılan: ertunctezcan - 18 Şubat 2012, 01:11:59
@yingyang16
Ok. msn de  bu nike benzer birisiyle görüşmüştüm de o yüzden sordum  :)
Anlıyorum... Daha önce birkaç kez sitenize girmişliğim var ama... :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 18 Şubat 2012, 01:19:22
hiçbir refimi istisna kabul etmeden düşür mü neo avg.leri :g.
Gözden kaçırdığım bir ayrıntı olmuş şu 0,04$ olayı. Demek ref. salmak yok, bunu aklımda tutacağım. Çok teşekkür ederim, hem daha önce yazdıklarını okuyarak öğrendiklerim için hemde şuan öenrilerin ve tecrübelerin için (a).

Neo forumunda her kafadan ses çıkıyor, o yüzden çok sık uğramıyorum artık.
Henüz yeni üye olmuş kulaktan dolma bilgilerle tecrübelerimize alternatif sorgular üretmeye çalıışan tiplerle vakit geçirmek biraz tuhaflık haline gelmeye başladı.
Sıkışırsan, yardım gerekirse, soru işaretlerin olursa, bana da yingyang hocama da buradan çok rahat ulaşabilirsin. Aklında olsun ;)

Bol şans, bol kazançlar :)

ertunctezcan

Alıntı yapılan: elisamccline - 18 Şubat 2012, 01:27:01
Alıntı yapılan: ertunctezcan - 18 Şubat 2012, 01:19:22
hiçbir refimi istisna kabul etmeden düşür mü neo avg.leri :g.

Neo forumunda her kafadan ses çıkıyor, o yüzden çok sık uğramıyorum artık.
Henüz yeni üye olmuş kulaktan dolma bilgilerle tecrübelerimize alternatif sorgular üretmeye çalıışan tiplerle vakit geçirmek biraz tuhaflık haline gelmeye başladı.
Sıkışırsan, yardım gerekirse, soru işaretlerin olursa, bana da yingyang hocama da buradan çok rahat ulaşabilirsin. Aklında olsun ;)

Bol şans, bol kazançlar :)
Çok teşekkür ederim... Son olarak şu autopay'e ne diyorsun. Standart iken açıktı. Ne yapmamı önerirsin.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 18 Şubat 2012, 01:29:27
Çok teşekkür ederim... Son olarak şu autopay'e ne diyorsun. Standart iken açıktı. Ne yapmamı önerirsin.

Kapatmalısın... Autopay i açık olan goldenların refleri hızlı bir şekilde 1-2 tıklamaya başlıyor.... ;)