Adprize'dan Golden Çıktı

Başlatan ertunctezcan, 17 Şubat 2012, 23:53:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nouma26

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 18 Şubat 2012, 02:05:43
Alıntı yapılan: enderege - 18 Şubat 2012, 02:02:13
Alıntı yapılan: ertunctezcan - 18 Şubat 2012, 01:55:24
Hani derler ya "Allah yürü ya kulum demiş" diye, sanırım o benim :D.

Allah yür ya kulum demiş size. Bakalım Fernando ne diyecek?  Şu goldeni bir alan birde alamayan pişman. Ama siz maça 90$ artı ile başladınız. Arad bilgi vermenizi rica edeceğim. Aldığınız refler,avgler,iniş,çıkış gibi.

Merak ediyorum, Fernando golden verdim diye bi kasıt yapacak mı? Yoksa diğer goldenler gibimi olacaksınız?
Bunu zaman gösterecek. Elimden geldiğince bilgilendirmeye çalışırım buradan. Fernando abimden bir şeyler isteyen var mı? :g

Haydaa bir tane daha bot çıktı piyasaya  :D

enderege

Fernando abimden bir şeyler isteyen var mı? :g

Benim var. Adprize diye birşey çıkardı. Benden kestiği avglerle herkese ödül dağıtıyor. Arada banada bişeyler göndersin. K.ç.mız tavana vuracak kadar sevindirmesede yüzümüzde bir tebessüm ettirecek kadarda olsa yeter.  :D :P
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ertunctezcan

Alıntı yapılan: enderege - 18 Şubat 2012, 02:10:20
Fernando abimden bir şeyler isteyen var mı? :g

Benim var. Adprize diye birşey çıkardı. Benden kestiği avglerle herkese ödül dağıtıyor. Arada banada bişeyler göndersin. K.ç.mız tavana vuracak kadar sevindirmesede yüzümüzde bir tebessüm ettirecek kadarda olsa yeter.  :D :P
Hımm... enderege sen kara listedeymişsin, seni askıya almış :). Bu aralar sevgili botu elisamccline hocama bir kıyak düşünüyormuş :D.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 18 Şubat 2012, 02:27:21
Hımm... enderege sen kara listedeymişsin, seni askıya almış :). Bu aralar sevgili botu elisamccline hocama bir kıyak düşünüyormuş :D.
Aman yok bana vermesin Enderege' ye versin :D Hatta K.ç.ını tavana vurdursun :D
0,25$ lara 10NP lere sevinemez olduk, adam kursağımıza diziyor :D
Yakında biz yazınca tebrik etmeyi bırak, küfür etmeye başlayacak :D :D :D Kulaklarımızın çınlaması Dinmez oldu :D :D :D

ertunctezcan

ertunctezcan

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 18 Şubat 2012, 02:39:53
[IMG]http://img84.imageshack.us/img84/5748/suspendedy.jpg[/img]
Haydaaa... ne bu şimdi.
Paypalla ödeme yaptım paypaldan mail geldi askıya alındı diye ordaki yönergelerle paypalı açtım şimdide neo.

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Neo nunki Paypal dan kaynaklanıyor.... PP den gönderdiğin ödeme önce gidip sonra iptal edilmiş demekki.
Buna istinaden neo da hesabını suspend etmiş.