Adprize'dan Golden Çıktı

Başlatan ertunctezcan, 17 Şubat 2012, 23:53:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ertunctezcan

Evet arkadaşlar golden çıktı. Bende inanamadım ama oldu valla :P ve malesef çok zamansız yakalandım. Malesef demek ne kadar doğru bilmiyorumda :g. Şimdi sizlerden ricam özellikle elisa hocam akıl verin bana. Paypal'a onaylı kredi kartım var para atabilirim. Şuan 40 tane refim var ve hiç memnun değilim ortalamalarından:D. Ayrıca goldenların şu ref kiralama saatlerinide iice araştırmam gerekicek sanırım neo forumdan. Gibi gibi arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

[IMG]http://img215.imageshack.us/img215/7208/goldensr.jpg[/img]
[IMG]http://img688.imageshack.us/img688/2844/golden2.png[/img]

nouma26

Hayırlı uğurlu olsun.Gökhan a yada Ender hocama verin dedim ama kısmet sizeymiş  :D

ertunctezcan

Alıntı yapılan: nouma26 - 17 Şubat 2012, 23:59:54
Hayırlı uğurlu olsun.Gökhan a yada Ender hocama verin dedim ama kısmet sizeymiş  :D
Direk isim olayına giremedim malesef nickleri lazım :g. Çok teşekkür ederim (a).

ahnamus

ertunctezcan

Alıntı yapılan: ahnamus - 18 Şubat 2012, 00:06:34
Tebrikler Ertunc :)
Çok teşekkür ederim. Keşke her birimize çıkabilse :y.

ElisaMcCline

hahaha, Tebrikler, çok iyi yaaa :)   :y Çok sevindim :)

Ne gibi bir yardım lazım tam anlamadım, tabii ki yardımcı olurum.. elimden ne gelirse ;)
Reflerden memnun değilim demişsin ama standart üye olarak mı memnun değilsin avg lerin nedir ... ?

yingyang16

tebriklerrr  :) bol kazançlı bir goldenlik dönemi olur inşallah :) ($)

ertunctezcan

Alıntı yapılan: elisamccline - 18 Şubat 2012, 00:37:21

Ne gibi bir yardım lazım tam anlamadım, tabii ki yardımcı olurum.. elimden ne gelirse ;)
Reflerden memnun değilim demişsin ama standart üye olarak mı memnun değilsin avg lerin nedir ... ?

Avg. ler ne yerde ne de yüksek ortalama 1,7 diyelim 1,33ü geçtiğim günde var altında kaldığımda. Anlayacağın tam bir ortalama standartım :). Yardım dedim ama aslında şimdi yapacaklarımı söyleyeyim sen eksik ya da yanlış varsa bana öle yardımcı ol lütfen. Bir çok kez senin yazılarını hem burada hem neo forumda takip ettim hatta hepsini okumuş olabilirim :g. Gelelim şuan için yapıcaklarıma;
1. Mümkün olduğunca hızlı ref kiralamak için 20$ atacağım rental balance'a ve yarın 1 haftam dolacak ref. kiralayabileceğim. Bunu yapmadan öncede sanırım 2 tane saat belirleyeceğim. İlk olarak 100 ref. alacağım, zaten daha fazla alınmıyor sanırım bir seferde.
2. Ref. kiralarken 250 refi geçmemeye dikkat edeceğim, ve biran önce recycl. stratejisi geliştiricem. Golden recycl. yapmadan olmaz sanırım.
3. Sanırım ortalamayı 0.67 üstü tutmaya çalışıcam. Gerçi benim golden bedavaya geldi her türlü kar (p).
4. Son ve en önemliside olabildiğince hızlı bir şekilde kendime 20 mümkünse daha fazla DR bulucam.

Eklemek ya da düzeltmekten asla kaçınma :D

ertunctezcan

Alıntı yapılan: yingyang16 - 18 Şubat 2012, 00:42:30
tebriklerrr  :) bol kazançlı bir goldenlik dönemi olur inşallah :) ($)
Çok teşekkür ederim umarım herkes memnun olacağı Adprizelar'la karşılaşır O:-).

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 18 Şubat 2012, 00:51:15
Alıntı yapılan: elisamccline - 18 Şubat 2012, 00:37:21

Avg. ler ne yerde ne de yüksek ortalama 1,7 diyelim 1,33ü geçtiğim günde var altında kaldığımda. Anlayacağın tam bir ortalama standartım :). Yardım dedim ama aslında şimdi yapacaklarımı söyleyeyim sen eksik ya da yanlış varsa bana öle yardımcı ol lütfen. Bir çok kez senin yazılarını hem burada hem neo forumda takip ettim hatta hepsini okumuş olabilirim :g. Gelelim şuan için yapıcaklarıma;
1. Mümkün olduğunca hızlı ref kiralamak için 20$ atacağım rental balance'a ve yarın 1 haftam dolacak ref. kiralayabileceğim. Bunu yapmadan öncede sanırım 2 tane saat belirleyeceğim. İlk olarak 100 ref. alacağım, zaten daha fazla alınmıyor sanırım bir seferde.
2. Ref. kiralarken 250 refi geçmemeye dikkat edeceğim, ve biran önce recycl. stratejisi geliştiricem. Golden recycl. yapmadan olmaz sanırım.
3. Sanırım ortalamayı 0.67 üstü tutmaya çalışıcam. Gerçi benim golden bedavaya geldi her türlü kar (p).
4. Son ve en önemliside olabildiğince hızlı bir şekilde kendime 20 mümkünse daha fazla DR bulucam.

Eklemek ya da düzeltmekten asla kaçınma :D
Elindeki reflerini sakın salma.. Kötü falan değiller onlar. golden aldıktan sonra gelen refleri görünce onlara gözün gibi bakarsın zaten :D
Onların üzerine de 2 adet 100 lük ref aldınmı tamamdır işte.... 250 diye kasma hiç.. 240 da olur :)
Direk refler artık daha önemli senin için. Eş-dost, arkadaş, kimi bulursan rica et.. İşin içinde olması gerekmiyor... ;)
Recycle ı da abartma.... Evet gerekiyor ama düzgün değilse... Şimdi 1.7 avg ye kötü demişsin, recycle olayını abartacağından korktum şimdi :)

Ok düzgün herşey, aynen planladığın gibi gidebilirsin ;)