Adprize'dan Golden Çıktı

Başlatan ertunctezcan, 17 Şubat 2012, 23:53:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ertunctezcan

Alıntı yapılan: enderege - 18 Şubat 2012, 03:26:55
Siz dispute açmış gibi gözüküyorsunuz sanırım.
öyle birşey yaptıysam peki napmam lazım
Edit: Kaldı ki paypal benim hesabımı geçici bloke etti bende onlar ne dediyse yaptım bunlar bence neoyla bir olup bana şaka yapıyolar önce sevindirip sonra süründürüyolar (d)

ertunctezcan

Orda işleme itiraz etme diye bir yer var oraya tıklayınca,

Yetkisiz işlem: Yakın zamanda yapılan bir işlem için yetki vermedim.

buna tıklamayı düşünüyorum ve sizden fikir almak istedim basmadan önce:D

yingyang16

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 18 Şubat 2012, 03:33:03

Oraya tıklamayın  :n bu işlemi iptal etmiş olursunuz

ElisaMcCline

Şu anda işlem bitmemiş ki.. Paypal tarafından hala inceleniyor ödeme.
Kim ne yapmış gibi görünüyor anlamadım ben.

yingyang16

Ekran görüntüsünde en altta paypal soruşturması geçici bloke yazıyor ;) yani paypal hesabınız tam anlamıyla işleme açılmamış ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 18 Şubat 2012, 03:33:03

Verdiniz ya neobux a ödeme için... :) Konu neobux a yapılan 20$ lık ödeme için zaten.

ertunctezcan

@yingyang yav türkçe'nin azizliği itiraz etme diyince olumsuzluk eki sandım gidip:D tıklamadım oraya
@elisamccline hocam bende anlamadım ki noluyor ne bitiyor
şuan tam bir çıkmaz içersindeyim yarında cumartesi bu paypal inceliyip acaba sonra çözer mi olayı. Anlamadım anlıyamıyorum ve sanırım hiç anlıyamıycam şimdi nolmuş benim karttan parayı çektiler hatta rental balance'ıma geldi 20dolar ee sonra suspended nasıl iş bu

ElisaMcCline

Sonuç olarak para sizin kartınızdan çekilmiş, neo ya gönderilmiş ancak daha sonra Paypal parayı bloke edip işlem ile ilgili soruştırma başlatmış.
Ve o henüz tamamlanmadığı için sizden çekilen para da neobux a ulaşmamış durumda.
Bu yüzden neobux la iletişime geçseniz de birşey değişmez. Onlara gönderilen para yok ortada hala. Bloke olarak Paypal tutuyor.

yingyang16

Bence olay şöyle olmuş ;

Siz paypaldan neobux 'a para yatırmışsınız ve bir kaç dk içerisinde ödemeyi paypal geri çekmiş çünkü hesabınız hala ssoruşturma aşamsında paypal hesabınıza giriş yapabiliyorsunuz fakat para gönderimi yapamıyorsunuz son olarak oraya tıkladığınız için olay biraz daha karıştı ve bu işleme itiraz ettiniz  :S