Adprize'dan Golden Çıktı

Başlatan ertunctezcan, 17 Şubat 2012, 23:53:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ertunctezcan

Alıntı yapılan: elisamccline - 18 Şubat 2012, 03:40:29
Soruştırmanın içeriğine bakmanız lazım.
[IMG]http://img850.imageshack.us/img850/8361/10337707.jpg[/img]
sanırım anladım artık şimdi beni paypal bloke etti sonra bana mail attı dediki geçici bloke ettik. Git şifreni gir kredi kartı numarasını gir gizli soruları cvpları değiştir falan. Ben bunları yaptım ve ordaki ilk tıkı aldım. Daha sonra paypal inceler ve gerekirse ek bilgi ister diyor orasıda tikli orayıda geçmişim en sonda paypal iptal eder ya da tamamlar diyo orda ok var durum o aşamada peki ama ben şuan ne yapabilirim.

ertunctezcan

Alıntı yapılan: yingyang16 - 18 Şubat 2012, 03:46:19
Bence olay şöyle olmuş ;

Siz paypaldan neobux 'a para yatırmışsınız ve bir kaç dk içerisinde ödemeyi paypal geri çekmiş çünkü hesabınız hala ssoruşturma aşamsında paypal hesabınıza giriş yapabiliyorsunuz fakat para gönderimi yapamıyorsunuz son olarak oraya tıkladığınız için olay biraz daha karıştı ve bu işleme itiraz ettiniz  :S
Oraya tıklamadım hocam tıkladımda itiraz etmedim 2 tane seçenek çıktı seçmedim ikisinide geri döndüm

yingyang16

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 18 Şubat 2012, 03:48:47
Bence olay şöyle olmuş ;

Siz paypaldan neobux 'a para yatırmışsınız ve bir kaç dk içerisinde ödemeyi paypal geri çekmiş çünkü hesabınız hala ssoruşturma aşamsında paypal hesabınıza giriş yapabiliyorsunuz fakat para gönderimi yapamıyorsunuz son olarak oraya tıkladığınız için olay biraz daha karıştı ve bu işleme itiraz ettiniz  :S
Oraya tıklamadım hocam tıkladımda itiraz etmedim 2 tane seçenek çıktı seçmedim ikisinide geri döndüm

Tamam ozaman siz bu bloke için hangi gün istenilen bilgileri girmiştiniz?Cumartesi-pazar işlem yapmıyorlar .Pztesi gününe kaldı tek yapmanız gerekn paypalı arayıp durumu anlatmak ;) Neobux ile ilgili değil sorun paypal ile çözümlenecek ondan sonra neobux'a bildirilecek ;)

ertunctezcan

Alıntı yapılan: yingyang16 - 18 Şubat 2012, 03:52:14
Bence olay şöyle olmuş ;

Tamam ozaman siz bu bloke için hangi gün istenilen bilgileri girmiştiniz?Cumartesi-pazar işlem yapmıyorlar .Pztesi gününe kaldı tek yapmanız gerekn paypalı arayıp durumu anlatmak ;) Neobux ile ilgili değil sorun paypal ile çözümlenecek ondan sonra neobux'a bildirilecek ;)
Bu akşam verdim bilgileri parayıda bu akşam gönderdim goldenıda bu akşam kazandım neodan suspendedıda bu akşam yedim sevgilimlede bu akşam kavga ettim hepsi ama hepsi bu akşam oldu hocam :g

ElisaMcCline

:)
Yine de Neodan gelen ticketa cevap verin. Haftasonu ilgili bulamadığınızı Pazartesi günü sorunu çözeceğinizi belirtin.
Sonra disputeci diye hesabı tamamern uçurmasınlar... :)

Bu akşam verdim bilgileri parayıda bu akşam gönderdim goldenıda bu akşam kazandım neodan suspendedıda bu akşam yedim sevgilimlede bu akşam kavga ettim hepsi ama hepsi bu akşam oldu hocam :g

Demekk, artık gidip yatma vakti gelmiş :D Gün uzadıkça sorunlar gelmeye devam ediyor :D

yingyang16

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 18 Şubat 2012, 03:53:51
Bence olay şöyle olmuş ;

:D :D Hayat işte bazen siyah bazen beyaz (yingyang) :D ama endişe etmenize gerek yok bence paypal ile çözüme kavuşursa neobux sorun çıkarmaz ;)

ertunctezcan

Alıntı yapılan: elisamccline - 18 Şubat 2012, 03:56:25
Yine de Neodan gelen ticketa cevap verin. Haftasonu ilgili bulamadığınızı Pazartesi günü sorunu çözeceğinizi belirtin.
Sonra disputeci diye hesabı tamamern uçurmasınlar... :)

Demekk, artık gidip yatma vakti gelmiş :D Gün uzadıkça sorunlar gelmeye devam ediyor :D

[174-16D1B27B-046E] Support Request from: ertunctezcan‏

Hello.
PayPal has put your purchase on hold for investigation purposes.
Please login to your PayPal account and reply to any required information.

Best regards,
Christopher H.
NeoBux Support

bu da daha önceki msj verdiği kodu falan kullanarak yazın falan diyo

You have submitted a support ticket to NeoBux. Your ticket number is [174-16D1B27B-046E]. Please keep this ticket number for your records and include it in the subject (including brackets) of all future emails regarding this issue. We will respond to this ticket as soon as possible. Thank You, NeoBux Support

Bana bunlara itafen bir msj yazmanı rica edebilir miyim. Sen bi kere ataya kimle konuşuyosan ona itafen at falan demiştin msjı bide su verdikleri koduda kullanarak yazalım öle demişler madem. Rica etsem yapabilir misin yoksa çok mu oluyorum

yingyang16

İngilizce dert anlatma benii aşıyor :D Elisamccline hocama sevgilerrr :)

ElisaMcCline

Mailin geldiği adres [email protected] ise gelen maili yanıtlaman yeterli.. PM le gönderiyorum.

Alıntı yapılan: yingyang16 - 18 Şubat 2012, 04:02:40

ertunctezcan

Alıntı yapılan: yingyang16 - 18 Şubat 2012, 04:02:40
Kendimden utanıyorum yingyang hocam 3. sınıftan beri ingilizce görüyorum her sene 3 sene orta okulu kolejde 1 sene lisede hazırlık 1 sene üniversitede hazırlık okudum yetmedi şuan ingilizce makina müh. öğrencisiyim 2.sınıf ve hala ingilizce konuşamıyorum. Kısacası BU AKŞAM kendimdende nefret etmeye başladım artık bitsin BU AKŞAM :g