Adprize'dan Golden Çıktı

Başlatan ertunctezcan, 17 Şubat 2012, 23:53:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ertunctezcan

@namrek, bende bizden birine çıkmaz zannediyorudum meğer çıkıyormuş :g. Şansımın devamını bende çok bekliyorum ama başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir sanırım :). Neo'yla Paypal arasında kaldım :g

@universitely76, paypal'a ticket attım bugün ama cevap gelmedi. Gerçi koşa koşa cevaplayacak halleri yok. Bir umut pazartesiyi beklemeden halledilir diye attım ancak durum pazartesiye kaldı sanırım. Aşk olayıysa tam bir fiyasko oldu bugün itibari ile ayrıntılara girmiyorum :X ama her şeyin hayırlısı. Allah kimseye altından kalkamayacağı dert vermesin, bunlar ne ki.

@oguzhan95, tıkla ihmal etme. Ben tv izlerken reklam geldi tıkladım, doldu tam o sırada tv'de dikkatimi bir şey çekti ona döndüm, daha sonra tıklarım diye adprize'ı, sonra dedim neyse tıklayayım 2 tane zaten. Sonrası şok :D ilkinde golden pack :y. Umarım herkes, öncelikle enderege hocam olmak üzere ( o çok dertli de bu adprize konusunda  :g ), herkesin yüzünü güldürecek meblağlar kazanır.

@FilmsizKalma, teşekkür ederim önce hesabıma kavuşmak sonrada iyi bir golden yılı geçirmek dileğiyle O:-).

İyi dilekleriniz önerileriniz ve her türlü desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.

bilge8408

Hayırlı ve geçmiş olsun.. Çözülmeyecek sorunlar değil bunlar umarım hızlı sonuç alırsınız.
Aslında şu anda benim için de en güzel ödül bu olurdu, bakalım tıklamaya devam :) Hergün birşeyler veriyor sağolsun ama 1 senelik golden verirse, adprize için tıklamayı bırakırım :)

ertunctezcan

Alıntı yapılan: bilge8408 - 18 Şubat 2012, 20:35:49
Hayırlı ve geçmiş olsun.. Çözülmeyecek sorunlar değil bunlar umarım hızlı sonuç alırsınız.
Aslında şu anda benim için de en güzel ödül bu olurdu, bakalım tıklamaya devam :) Hergün birşeyler veriyor sağolsun ama 1 senelik golden verirse, adprize için tıklamayı bırakırım :)
Çok teşekkür ederim. Belki bende bırakırım ama işte daha golden olmamızın ilk saatinde başıma bunlar geldi. Bekleyip göreceğiz artık.

howardhedo

Önce ''Hayırlı olsun'' :D ($) sonra ''Geçmiş olsun''   :X

namrek

Dün seni tebrik ettim ve sonuç:Bugün de bana çıktı. Aslında vakitsiz gelince de ne kadar işe yarar bilemiyorum. Ama ilk kazandığım anda çok şaşırmıştım.
Bugün at 13:25   Bir AdPrize kazandım.
ödül oldu: Altın Üyelik .

universitely76

Ohh Ohhh, aramızdan birilerinin böyle ödüller kazanması ne güzel :) hayırlı olsun namrek  :)

Zamansız falan deme, çok önemli engellerin yoksa bundan güzel fırsat mı olur Neo'da işe başlamak için, kafadan 90$ önde giriyorsun Neo maçına zaten :D ayırabileceğin bütçen varsa ref almaya başla bir an önce... :y
Şu sıra imzasız'ım...

nouma26

Oooo hayırlı olsun.Fernando bu ara Türklere golden vermeye başladı heralde  :D

ertunctezcan

Alıntı yapılan: namrek - 19 Şubat 2012, 19:57:52
Dün seni tebrik ettim ve sonuç:Bugün de bana çıktı. Aslında vakitsiz gelince de ne kadar işe yarar bilemiyorum. Ama ilk kazandığım anda çok şaşırmıştım.
Bugün at 13:25   Bir AdPrize kazandım.
ödül oldu: Altın Üyelik .
Tebrik ederimmm... İnş. benim yaşadıklarımı yaşamazsın :'(. Yarın benim içinde büyük gün bakalım PP ne diyecek. Sabah saat 9buçukta başlıyor mesaileri hemen arayacağım :g.

enderege

Namrek, hayırlı olsun. Bol kazançlar dilerim.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

gokovic

Vay ben bana daha 0.10$ cıkmadı cıksa dişimi kırcam..aslkdhjaskdas..
Tebrikler yabancıya gitmemiş golden  :g :g ($) ($)