Adprize'dan Golden Çıktı

Başlatan ertunctezcan, 17 Şubat 2012, 23:53:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

namrek

Alıntı yapılan: enderege - 19 Şubat 2012, 21:12:18
Namrek, hayırlı olsun. Bol kazançlar dilerim.
Teşekkür ederim. Artık daha fazla yardımlarınızı isteyeceğiz.

enderege

Alıntı yapılan: namrek - 19 Şubat 2012, 21:16:10

Teşekkür ederim. Artık daha fazla yardımlarınızı isteyeceğiz.

Neoda yardımla olsa, kedide ciğerci dükkanı açardı.  :D  Ama elimizden ne geliyorsa yaparız.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

namrek

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 19 Şubat 2012, 21:09:32
Alıntı yapılan: namrek - 19 Şubat 2012, 19:57:52
Dün seni tebrik ettim ve sonuç:Bugün de bana çıktı. Aslında vakitsiz gelince de ne kadar işe yarar bilemiyorum. Ama ilk kazandığım anda çok şaşırmıştım.
Bugün at 13:25   Bir AdPrize kazandım.
ödül oldu: Altın Üyelik .
Tebrik ederimmm... İnş. benim yaşadıklarımı yaşamazsın :'(. Yarın benim içinde büyük gün bakalım PP ne diyecek. Sabah saat 9buçukta başlıyor mesaileri hemen arayacağım :g.
Konuyu komple okudum da. Geçmiş olsun. Umarım yarın problem düzelir. Ben neye dikkat etmeliyim acaba böyle bir sıkıntıyla karşılaşmamak için.

enderege

Alıntı yapılan: namrek - 19 Şubat 2012, 21:47:15
Ben neye dikkat etmeliyim acaba böyle bir sıkıntıyla karşılaşmamak için.

Benim fikrimce hemen ref alma. Bir iki gün sonra ref al. Sanırım Neo bir yandan hediyeyi (Golden veya 50$) veriyor. Ama sistem bunu algılamıyor, kabullenemiyor. (Fernando ben böyle birşeyi nasıl yapmışım! diyor   :g ) ve hata veriyor. O nedenle bir iki gün bekleyin diyorum.

yingyang16

namrek

Ref alma günüm ayın 22si. Olmazsa o güne kadar neodaki yaklaşık 2$ ı refe harcarım, bir sonraki ref alımına para yatırırım. Oda çok mu geç olur?

enderege

Alıntı yapılan: namrek - 19 Şubat 2012, 22:04:17
Ref alma günüm ayın 22si. Olmazsa o güne kadar neodaki yaklaşık 2$ ı refe harcarım, bir sonraki ref alımına para yatırırım. Oda çok mu geç olur?

2$ a ref aldınmı boşuboşuna bir hafta bekleyeceksin. O nedenle bir iki gün sadece reklamlara tıkla. Adprize tıkla. Bu şans varken belki 50$ da çıkar refleri onunla alırsın.  :D

namrek

Alıntı yapılan: enderege - 19 Şubat 2012, 22:09:01
Alıntı yapılan: namrek - 19 Şubat 2012, 22:04:17

2$ a ref aldınmı boşuboşuna bir hafta bekleyeceksin. O nedenle bir iki gün sadece reklamlara tıkla. Adprize tıkla. Bu şans varken belki 50$ da çıkar refleri onunla alırsın.  :D
Konuyu okuyunca senin sıkıntıyı da anladım. İnşallah sana da çıkar bugüne kadar beklemeye değer birşeyler :)  Dediğn gibi yapayım o zaman. Normalde ref alma günüm çarşamba ben cumaya kadar beklerim. (a)

enderege

Alıntı yapılan: namrek - 19 Şubat 2012, 22:29:13
Normalde ref alma günüm çarşamba

O zaman sıkıntı yok. Çarşamba günü alın. Birde Goldenlerin ref alma saatleri vardır. Onu ayarladınız mı? ve tam saniyesinde PC de Neonun başında olmalısınız.  Ref alma saati ayarı için.

https://www.neobux.com/c/d/

Bakın. Sakin bir saat seçin.

FilmsizKalma

Hayırlı olsun namrek dilerim güzel kazançlar elde edersin :)