PTCBox Stats (SCAM)

Başlatan enderege, 18 Şubat 2012, 02:39:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: universitely76 - 18 Şubat 2012, 13:36:06
İstatistikler hayırlı olsun Enderege :y uzun soluklu bir başlık olması dileğiyle.. :)

Sağolasın. Valla bugün biraz işkillendim ama hayırlısı diyelim. Neredeyse 24 saat olacak ama istedeğim ödeme gelmedi. Dün akşam evde yoktum. Bir arkadaşın ipad inden girip istedim. Acaba diyorum?  Kendi kendime senaryo kurmaya başladım.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

arshi

İçini rahatlatır mı yoksa daha da tedirgin mi eder bilemiyorum ama standart üyeyim ve ödeme için 4 gün süre verdi, genel bir durum herhalde. Başka bir bilgisayardan girmenin sorun olacağını ise sanmıyorum ben hergün yapıyorum. :)

enderege

Alıntı yapılan: arshi - 19 Şubat 2012, 00:27:28
İçini rahatlatır mı yoksa daha da tedirgin mi eder bilemiyorum ama standart üyeyim ve ödeme için 4 gün süre verdi, genel bir durum herhalde. Başka bir bilgisayardan girmenin sorun olacağını ise sanmıyorum ben hergün yapıyorum. :)

Böyle bir ibare yokki.  Bu bir sonraki ödeme alabileceğiniz gün olmasın?

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: arshi - 19 Şubat 2012, 00:27:28

Yüksek ihtimal Bir sonraki ödeme süresi için 4 gün ibaresi gelmiştir.

arshi

Evet, bir sonraki ödeme ile ilgili bir bilgiymiş. Kırmızı puntolarla yazılmış bir tarih görünce direkt algıda seçicilik yapmışım, kusura bakmayın. :) Ayrıca 3 günmüş. Nasıl bir göz varsa artık.  ???

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: arshi - 19 Şubat 2012, 01:18:47
Evet, bir sonraki ödeme ile ilgili bir bilgiymiş. Kırmızı puntolarla yazılmış bir tarih görünce direkt algıda seçicilik yapmışım, kusura bakmayın. :) Ayrıca 3 günmüş. Nasıl bir göz varsa artık.  ???

X gün kaldığını söyleyen bir bilgi ise, aradan zaman geçtiği için 4 ten 3 e düşmüş de olabilir ;)

arshi

Alıntı yapılan: elisamccline - 19 Şubat 2012, 01:27:57
Alıntı yapılan: arshi - 19 Şubat 2012, 01:18:47

X gün kaldığını söyleyen bir bilgi ise, aradan zaman geçtiği için 4 ten 3 e düşmüş de olabilir ;)
Kör damgası yememek için bu sefer dikkatli baktım :D
18'inde istemişim bir dahakini 21'inde isteyebiliyormuşum.

enderege

18/02/2012

Ref Adedi (Tier1): 43              Ref Tıkı: 2525
Ref Adedi (Tier2): 51              Ref Tıkı:   526
Ref Adedi (Tier3):   1              Ref Tıkı:     27

bilge8408

İstatistikleriniz hayırlı olsun arkadaşlar...

enderege

Alıntı yapılan: bilge8408 - 19 Şubat 2012, 03:35:48
İstatistikleriniz hayırlı olsun arkadaşlar...

Teşekkürler hocam. Aslında siz stats vericem diyordunuz ama, birazda verilmesi konusunda istek vardı. Ben başlattım. İnşallah bu sayfa en fazla up olan yer olur. Uzun süreli bir sayfa olup, tarih olmaz.  :)