TrafficMonsoon yatırımlarlarınızdan gelen ref gelirlerinin %50 si iade

Başlatan ElisaMcCline, 30 Ağustos 2015, 19:07:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Reflerime yaptığım geri iade bilgisi ilk mesajda güncellenmiştir;

Şu ana kadar reflerime dağıttığım yatırım ref kazancı iadesi tutarı : 1235$  (hp)

yingyang16

Merhaba @ElisaMcCline hocam :)
TrafficMonsoon için yaptığınız teklife talibim  +1
İnternetim çok kötü durumda sayfaları gezip detaylı bir şekilde inceleyemiyorum.Site hakkında bilgi verirseniz sevinirim :)

aydyar13

Alıntı yapılan: YingYang - 05 Ekim 2015, 20:41:15
İnternetim çok kötü durumda sayfaları gezip detaylı bir şekilde inceleyemiyorum.Site hakkında bilgi verirseniz sevinirim :)

Ooo hoş geldiniz :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: YingYang - 05 Ekim 2015, 20:41:15

Hoşgeldiniz @YingYang hocam :)
Çok kaba haliyle anlatayım, çünkü 3 farklı türde yürüyen var. tercihinize göre ve o tercihte gerekliyse yatırımı detaylandırır,
hatta önünüzü görecek ve verdiğim bilgilerle toparlanmış bir zaman çizelgesi de çıkarıtırız :)
Sadece teklifime konu olan kısmından bahsediyorum ki uzamasın. PTC ve Traffic exchange gibi konular da var sitede.

Olayın özeti;
Sitede reklam tanımlıyor ve bu reklama her biri 50$ olan paketlerden alıyorsunuz.
Bu paketlerin cycle süresi ortalama 51-52 gün. Ve bu kadar süre boyunca her saat başında (ortalama) 0,045$ getirerek (günde ortalama 1,065$).
55$ a tamamlandığında sonlanıyor.
Aynı anda istediğiniz kadar adette paketiniz olabiliyor. Ve içeriden gelenlerle de paket alımına devam edebiliyorsunuz.
Her bir paketin upline geliri %10. Ben de yarısını iade ediyorum :)

Sitede ref geliri ve aldığınız paketleringelirlerinin saatlik olarak hesabınıza yansıması için 10 surf zorunluluğu var.
Kabaca: 10 surf yapıp sitedeki sayacı 24 saate çıkartıyor ve bu sayaç sıfırlanmadan yine bir 10 surf yapıyorsunuz.
Ne zaman yaparsanız (ister 1 saat kala, ister 10 saat kala) sayaç 24 saate geriliyor.
Kaçırırsanız, sayaç sıfırlanırsa bu bir zarar değil. Çünkü 55$ a gelmeden paket sonlanmıyor. Kaçırdığınız saat kadar zaman uzar sadece ;)

3 farklı şekilde yürüyen olduğundan bahsetmiştim:
Yazı çok uun gibi görünüyor, bundan sonrasına isteyen baksın, gören kaçmasın diye spoiler içine alıyorum :)

[spoiler]1 - Yatırım ağırlıklı ve düzen kurularak yürüyen hesap. 35+ paketle başlamanız gerekiyor.
Düzen kurulup aynı zamanda düzen kurulurken yatırımın geri çıkması için ortalama 3.5 ay (maksimum 4 ay) gerekiyor.
Bu zaman sonrasında yatırımınızı geri almış oluyorsunuz ve aylık ortalama ilk yatırımınızı %13 ü kadar da her ay kazanmaya devam ediyorsunuz.
Ref geliriniz varsa, tamamlayıcı ya da fazladan kazanç diye bakıyorsunuz. (ref gelirleri sadece size aittir (L1) , L2 ye hiçbir şartta ve hiçbir tür gelirden kazaç yok)
Bu yatırım tipinde, ileriye dönük zamanlama çizelgesi yapabiliyoruz çünkü her bilgi sabit. Diğerlerinde ön bilgi olmadığı için yapılamaz. Bir düzen yok.

2- Yatırım + ref geliri
Bu tip yapıda düzen kurmak daha uzun sürüyor çünkü sabit ve hesaplanabilir bir geliir yok.
Belirlenmemiş bir yatırımla paket alımını başlatıyor ve içerden geleceklerle alıma devam etmeye başlıyorsunuz.
Ref gelirleriinizle biriktikçe paket almaya devam ediyor ve (51-52 gün için 52 gün diyelim) 52 gün için x günde 1 paket şeklinde, ilk yatırımınız ve ref gelirlerinize göre düzen kuruyorsunuz. ya da kurmaya çalışıyorsunuz.
PTC lerde haftada bir 100 lük paket gibi. 30 günde 4 kere diye düşünün. Bunda da haftada 1 olsa 52 günde 7 paket olur gibi bir düzen kurmakta fayda oluyor.
2 günde 1 alınabiliyorsa 23 paketle yürür. günde 1 için de 52 paket.

3- Allah'a emanet versiyon da, 3 nolu versiyon :)
Siteye uzun süreli güvenenler, aldıkları ref geliriyle yatırımını çıkartmaya çalışıp, içeriden zaman ve hesap sorgusu yapmadan ne alabiliyorsa sürekli alıp, hem yatırıma daha büyük oranda dahil ediyor, hem de yatırımını upline gelirleriyle çıkarmaya doğru yürüyor :)
Uzun vadede hem upline geri iade ile yatırım çıkıyor, hem de içeride gerçekten iyi bir hesap kuruluyor. Ama uzuun bir vade :)

Son detay: Dışarıdan alınan paketler için payment processor fee var: (içeriden alınanlarda fee yok)
Örnek PP için: Total sum : $50.00 + ($50.00 / 100% * 3.90% + $0.3) / 0.96 = $52.34 (tek seferde alınan paket sayısı arttıkça, sabit olan 0,30 da o adette düşer)

Cashout ta %2 fee vae ve 2$ da başlıyor ve 10 $ a kadar her cashoutta 1$ artarak 10$ a sabitleniyor.
Paypalda ayrıca bir kesinti yok. (neo ile birebir aynı)[/spoiler]

Siz bakın, duruma göre bilgi verin. kafanızda birşey olursa, daha da detaylandırırız :)

letal

"allaha emanet versiyon"a cok güldüm üstad :) eline koluna saglık ...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: letal - 05 Ekim 2015, 23:41:06
"allaha emanet versiyon"a cok güldüm üstad :) eline koluna saglık ...

Vaay, okuyan da olmuş :D :y

Yazarken ben de güldüm ama var sonuçta :D Bu da bir yol/strateji ;)

letal

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 05 Ekim 2015, 23:47:26
Vaay, okuyan da olmuş :D :y

Yazarken ben de güldüm ama var sonuçta :D Bu da bir yol/strateji ;)

elimden geldigince cogu konuyu okumaya calısıyorum e big boss yazınca biseyler öğrenme var ucunda daha dikkat okuyoruz ya da okuyorum kendi adıma (spk)

yingyang16

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 05 Ekim 2015, 23:10:52
Hoşgeldiniz @YingYang hocam :)

Son detay: Dışarıdan alınan paketler için payment processor fee var: (içeriden alınanlarda fee yok)
Örnek PP için: Total sum : $50.00 + ($50.00 / 100% * 3.90% + $0.3) / 0.96 = $52.34 (tek seferde alınan paket sayısı arttıkça, sabit olan 0,30 da o adette düşer)

Teşekkür ederim ,hoşbuldum @ElisaMcCline  hocam.:)

Dışarıdan alınan ve içeriden alınan paketler nasıl oluyor ? + Reklam izleme zorunluluğu var mı ?
Detaylı bilgi için teşekür ederim  (hp)

Coulers79

Hoşgeldin YingYang Hoca. Dışarıdan alınan paketlerde Fee ve PP kur farkıyla kâr oldukça az. İçerden alınanlarda bu masraflar yok. Paket veya ref gelirleri için 10 surf gerekiyor. Bu surflerden ve paketlerden kazanılan kredileri siteleriniz için kullanabilirsiniz. 1 paketten 20 banner tıkı ve 1000 surf kredisi geliyor. Girmişken bir iki reklam tıklamakta fena olmaz. Hele aktif refleriniz olursa üyelik almış gibi gelirler yansır.