TrafficMonsoon yatırımlarlarınızdan gelen ref gelirlerinin %50 si iade

Başlatan ElisaMcCline, 30 Ağustos 2015, 19:07:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: YingYang - 06 Ekim 2015, 02:26:24
Teşekkür ederim ,hoşbuldum @ElisaMcCline  hocam.:)

Dışarıdan alınan ve içeriden alınan paketler nasıl oluyor ? + Reklam izleme zorunluluğu var mı ?
Detaylı bilgi için teşekür ederim  (hp)

@Coulers79 arkadaşımız da detay vermiş aslında ama:
Getiri olarak fark yok. Sadece siteye para fund ederken, admin payment processor kesintilerini bize yüklüyor.
Bu sebeple içeriden alındıkça ek bir fee de oluşmuyor :)

Yine @Coulers79 arkadaşımızın bahsettiği 10 surf zorunluluğu, ancak aslen günlük değil.
10 surf tamamlamlanınca 24 saatlik sayaç sıfırlanıyor ve 24 saatten geri sayım başlatıyor.
Ben günde 2 kere yapıp garantiye alıyorum, Sabah-Akşam. İşim vs çıkar birşey olur diye sayaca bakmıyorum bile :)

Bu ne kadar önemli konusu da karışık, o yüzden uzatmamak için çok detay yazmadım :)
Sizin tercih ettiğiniz ya da edeceğiniz yola göre detay anlatırım diye de o yüzden bilgi verdim :)

Mesela bir detay:
Bu surfleri yatırım yapanlara %100, yapmayanlara %50 olarak yine surf kedisi olarak geri dönüyo, reklam sitenize ekleyebiliyorsunuz.
vs vs.

yingyang16

Alıntı yapılan: Coulers79 - 06 Ekim 2015, 05:25:08
Hoşgeldin YingYang Hoca. Dışarıdan alınan paketlerde Fee ve PP kur farkıyla kâr oldukça az. İçerden alınanlarda bu masraflar yok. Paket veya ref gelirleri için 10 surf gerekiyor. Bu surflerden ve paketlerden kazanılan kredileri siteleriniz için kullanabilirsiniz. 1 paketten 20 banner tıkı ve 1000 surf kredisi geliyor. Girmişken bir iki reklam tıklamakta fena olmaz. Hele aktif refleriniz olursa üyelik almış gibi gelirler yansır.
Hoşbulduk @Coulers79 :)
Teşekkür ederim :)

yingyang16

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 06 Ekim 2015, 17:10:20
@Coulers79 arkadaşımız da detay vermiş aslında ama:
Getiri olarak fark yok. Sadece siteye para fund ederken, admin payment processor kesintilerini bize yüklüyor.
Bu sebeple içeriden alındıkça ek bir fee de oluşmuyor :)

Yine @Coulers79 arkadaşımızın bahsettiği 10 surf zorunluluğu, ancak aslen günlük değil.
10 surf tamamlamlanınca 24 saatlik sayaç sıfırlanıyor ve 24 saatten geri sayım başlatıyor.
Ben günde 2 kere yapıp garantiye alıyorum, Sabah-Akşam. İşim vs çıkar birşey olur diye sayaca bakmıyorum bile :)

Bu ne kadar önemli konusu da karışık, o yüzden uzatmamak için çok detay yazmadım :)
Sizin tercih ettiğiniz ya da edeceğiniz yola göre detay anlatırım diye de o yüzden bilgi verdim :)

Mesela bir detay:
Bu surfleri yatırım yapanlara %100, yapmayanlara %50 olarak yine surf kedisi olarak geri dönüyo, reklam sitenize ekleyebiliyorsunuz.
vs vs.

Pm gönderdim hocam  ;)

ElisaMcCline

Reflerime yaptığım geri iade bilgisi ilk mesajda güncellenmiştir;

Şu ana kadar reflerime dağıttığım yatırım ref kazancı iadesi tutarı : 1335$  (hp)

keremer

Merhaba ben ptc ve gpt sitelerine yeni merak salmaya başladım. TM sitesine şu anda sizin refiniz olarak üyeyim. Sistemi öğrenene kadar yatırım yapmayı planlamıyorum. Ama yatırım yaptığımda size haber vererek yatırım grubunuza üye olabilir miyim?

6il9in

Alıntı yapılan: keremer - 18 Ekim 2015, 01:39:45
Merhaba ben ptc ve gpt sitelerine yeni merak salmaya başladım. TM sitesine şu anda sizin refiniz olarak üyeyim. Sistemi öğrenene kadar yatırım yapmayı planlamıyorum. Ama yatırım yaptığımda size haber vererek yatırım grubunuza üye olabilir miyim?

@keremer öncelikle formumuza hoşgeldin. Yatırım grubuna katılım sonlandı. Keza tüm hesaplar yapıldı. :)

Madem @ElisaMcCline alt üye olduğunuzu belirttiniz bu konuya bakabilirsiniz http://www.gelirkapisi.com/referans-gruplari/trafficmonsoon-yatirimlarinizin-50-si-iade/

İleride yatırım gruplarına katılmak isterseniz http://www.gelirkapisi.com/yatirim-gruplari/ bu alandaki gruplara bakabilirsiniz :)

Site ile ilgili sorularınızada http://www.gelirkapisi.com/onerilen-siteler/trafficmosoon/ buradan sorabilirsiniz :)

keremer

Hoş geldiniz mesajı için teşekkür ederim. Aynı anda 50 sayfa açmanın azizliğine uğramışım.İlk verdiğiniz linkteki threadi okuyup buraya cevap yazmışım. Mesaj kirliliği için özür dilerim :)

6il9in

Alıntı yapılan: keremer - 18 Ekim 2015, 02:30:15
Hoş geldiniz mesajı için teşekkür ederim. Aynı anda 50 sayfa açmanın azizliğine uğramışım.İlk verdiğiniz linkteki threadi okuyup buraya cevap yazmışım. Mesaj kirliliği için özür dilerim :)

Özürülük bir durum yok sonuçta yeni üyesiniz tabiki ufak tefek şeyler olabilir :)

Bizim bile oluyor :)

Bu arada yazdığın post ları editlemen için ve özel mesaj alıp/atabilmen için 5 iletiye sahip olman lazım :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: keremer - 18 Ekim 2015, 01:39:45

teşekkürler @keremer :)

Yatırım yaptığınızda artık kendi adınıza bir yatırım yapmış oluyorsunuz. Bu grup konudan ayrı açılmış bir gruptu.
@blqn arkadaşımızın verdiği linkteki teklif zaten geçerli bir teklif.
Sorunuz olursa o konudan: http://www.gelirkapisi.com/referans-gruplari/trafficmonsoon-yatirimlarinizin-50-si-iade/
Ya da PM le sorabilirsiniz :)

iyi forumlar

FUKARA85