TrafficMonsoon yatırımlarlarınızdan gelen ref gelirlerinin %50 si iade

Başlatan ElisaMcCline, 30 Ağustos 2015, 19:07:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

maximilyanus

efendim biz çölde gül yetiştirmeye çalışıyoruz . maalesef ilk seneki idealizm yok oldu gitti ama biz yine de elimizden geleni yapıyoruz:) ama ögretmenin aşkı şevki bir gitti mi geri gelmesi için olağanüstü şeyler olması gerekiyor. ama biz olağanı istiyoruz diliyoruz ama pek ümit verici değil maalesef:)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: maximilyanus - 21 Ocak 2016, 22:18:42
efendim biz çölde gül yetiştirmeye çalışıyoruz . maalesef ilk seneki idealizm yok oldu gitti ama biz yine de elimizden geleni yapıyoruz:) ama ögretmenin aşkı şevki bir gitti mi geri gelmesi için olağanüstü şeyler olması gerekiyor. ama biz olağanı istiyoruz diliyoruz ama pek ümit verici değil maalesef:)

Yani olay şu mu oluyor;
En nihayetinde çöldeyiz. Ne kadar iyi bir iş çıkartırsanız çıkartın, en iyisi de olsa, en nihayetinde bir kaktüs mü olacak :m
Bir orkide, bir juliet gülü ya da bir begonya olamayacak mı ? :m

letal

Alıntı yapılan: maximilyanus - 21 Ocak 2016, 22:18:42

olur mu hic böyle bakış acısı bransiniz matematikse cok üzülecem :( bir öğrenci bir tanecik öğrenci bile iyi bir yerlere gelirse tüm cabalar karşlık bulmuş olur. bir tane orta seviye ögrenci iyi seviyeye gelir bir kötü öğrenci orta seviye ve üstüne cıkarsa yine cabalar karsılık bulmuş olur. başarılı öğrenciler zaten kendini kurtarır her zaman ne diyim cok üzüldüm sizin adınıza....

bilalyuzugullu

ibrhmsny

Metafor boğulması yaşanmış ölen var mı  -:))

maximilyanus

Alıntı yapılan: letal - 22 Ocak 2016, 18:52:07
olur mu hic böyle bakış acısı bransiniz matematikse cok üzülecem :( bir öğrenci bir tanecik öğrenci bile iyi bir yerlere gelirse tüm cabalar karşlık bulmuş olur. bir tane orta seviye ögrenci iyi seviyeye gelir bir kötü öğrenci orta seviye ve üstüne cıkarsa yine cabalar karsılık bulmuş olur. başarılı öğrenciler zaten kendini kurtarır her zaman ne diyim cok üzüldüm sizin adınıza....
Hay ağzına sağlık ne güzel anlatmışsın... yıllardır anlatmak istediklerimiz :) duygulara tercüman olmak cuk demiş oturmuş:) aslında begonyaların orkidelerin en ıssız yerlerde açan kardelenlerin hakkını yememek lazım :) onlar da olabiliyor çölde,  biz de onların sayısını 1-2 arttırabilirsek mutlu oluyoruz işte:)

bykazancom

ibrhmsny

Alıntı yapılan: bykazancom - 03 Şubat 2016, 19:11:37
üye olmak istiyorum yardımcı olursan sevinirim
@bykazancom
Bu konuyu açan kişinin profildeki imzasına tıklayıp veya forumumuzda gördüğün trafficmonsoon banner ına tıklayıp üye olursan, @ElisaMcCline in refi olmuş olursun  ;)
Sonrasına sonra bakılır  :)

ElisaMcCline

Arkadaşlar,

Daha önceki dönemlerde de olduğu gibi,  TMS V1-V2-V3 yatırım grupları gönderileriyle birlikte, 
bu gruba ait olan gönderiler de bu gece ya da yarın gün içinde yapılacaktır. :) :y

Ve yine sizlere de ayrıca bilgilendirme mesajı gönderilecektir.

Bilginize :)