Ip hakkında

Başlatan ata07, 18 Şubat 2012, 13:50:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ata07

Benim evimde 2 pc var şimid ben biriyle atıyorum ioebux a tıklasam sonra modemi açık kapatsam ıp resetlense öbürüyle tıklasam birde reffi olarak anlaşılırmı ban riski olrmu her site için geçerli ? Neobux clixsense ptcbox vsvs ?

gokovic

Alıntı yapılan: ata07 - 18 Şubat 2012, 13:50:17
Benim evimde 2 pc var şimid ben biriyle atıyorum ioebux a tıklasam sonra modemi açık kapatsam ıp resetlense öbürüyle tıklasam birde reffi olarak anlaşılırmı ban riski olrmu her site için geçerli ? Neobux clixsense ptcbox vsvs ?

hep üçkagit hep üçkagıt nereye kdr  :g :g (p)
içinde war içinde  :D :D

ata07

Alıntı yapılan: gokovic - 18 Şubat 2012, 13:54:11
Alıntı yapılan: ata07 - 18 Şubat 2012, 13:50:17

hep üçkagit hep üçkagıt nereye kdr  :g :g (p)
içinde war içinde  :D :D

Üç kağıtsız olcak iş değiş bunlar :D

universitely76

Her seferinde IP değişirebilecğine inanıyorsan sorun olmaz Ata :y
Ancak bir sefer karıştırıp diğer hesap üzerinden aynı IP ile siteye giriş yaparsan işler değişir.
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Bize nereden geliyor ki o zaman bu paralar... Adminler hibe mi ediyor :)

hiç hatasız devam edersen olur, ama riske girmeye değip değmeyeceğinden emin değilim... Ve her gün tüm sitelerde her iki user ın da IPsi başka olacak, bu da sıkıntı demek.

ata07

Alıntı yapılan: universitely76 - 18 Şubat 2012, 14:00:11
Her seferinde IP değişirebilecğine inanıyorsan sorun olmaz Ata :y
Ancak bir sefer karıştırıp diğer hesap üzerinden aynı IP ile siteye giriş yaparsan işler değişir.

1-2 gün mesela ilk bir pc ile herşeyi halledip sonra modemi açıp kapiyip sonra öbür pc dede tüm siteleri halletsem olurmu  :g

universitely76

Şu sıra imzasız'ım...

ata07

ata07

Alıntı yapılan: elisamccline - 18 Şubat 2012, 14:00:47
Bize nereden geliyor ki o zaman bu paralar... Adminler hibe mi ediyor :)

hiç hatasız devam edersen olur, ama riske girmeye değip değmeyeceğinden emin değilim... Ve her gün tüm sitelerde her iki user ın da IPsi başka olacak, bu da sıkıntı demek.

Ama zaten ben hergün modemi açıp kapıyorum yatarken yine aynı şey olmuyormu  ???

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ata07 - 18 Şubat 2012, 14:04:56
Ama zaten ben hergün modemi açıp kapıyorum yatarken yine aynı şey olmuyormu  ???

Bir gün PTC sitesi açarsam, benim siteme gelme o zaman :D

IP lerini not al.. bazen kapatıp açınca aynı IP yi ya da bir önceki IP yi verebilir.. Sıradan IP verebilir.
Bunlara aksatmadan dikkat edersen sorun olmaz.