Ip hakkında

Başlatan ata07, 18 Şubat 2012, 13:50:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Ne aceleniz var yahu :D

Şimdi es kaza bir ödeme alsanız, fikirleriniz ne olacak onu da çok merak ediyorum cidden :D

universitely76

Alıntı yapılan: elisamccline - 18 Şubat 2012, 16:17:04
Ne aceleniz var yahu :D

Şimdi es kaza bir ödeme alsanız, fikirleriniz ne olacak onu da çok merak ediyorum cidden :D

Ata yine başlayacak kral bu site kral diye, sonra diğer ödeme gecikince yine scam scam  (d)
Şu sıra imzasız'ım...

howardhedo

Benim için bu siteye başlarken zaten scam gibiydi belki bi ödeme alırım diye düşünüyordum :D

Ata hadi ben normal üyeyimde sen modsun nasıl alamadın  :D

ata07

Alıntı yapılan: howardhedo - 18 Şubat 2012, 16:22:46
Benim için bu siteye başlarken zaten scam gibiydi belki bi ödeme alırım diye düşünüyordum :D

Ata hadi ben normal üyeyimde sen modsun nasıl alamadın  :D

Ben bunlara baktım formda okudum bu kullanıcı adları aklımda kalmıştı bunların hepsi yatırımlı adam. No invesmented hikaye...

howardhedo

belki elisa hocanın dediği gibi es kaza alırız  :D
Olmadı reklam :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ata07 - 18 Şubat 2012, 16:24:13
Ben bunlara baktım formda okudum bu kullanıcı adları aklımda kalmıştı bunların hepsi yatırımlı adam. No invesmented hikaye...

Desene para ödediği falan yok herifin, yatıranların paralarını geri veriyor daha :D ahahaha :D
Onlar da sağda solda ödeme aldım diye geçiniyorlardır  :D :D :D

ata07

Alıntı yapılan: elisamccline - 18 Şubat 2012, 16:27:52
Alıntı yapılan: ata07 - 18 Şubat 2012, 16:24:13

Desene para ödediği falan yok herifin, yatıranların paralarını geri veriyor daha :D ahahaha :D
Onlar da sağda solda ödeme aldım diye geçiniyorlardır  :D :D :D

adam 12.100 tane reff sattı bide +1000$ Purchase balance olsa milletin adamın kazancı 9.680$+1000$ yani adam 1.5 haftada 10.680$ kazanmış 680$ hosta ödemeye gitti desek adamın cebinde 10bin dolar var kaçsa kimsenin bir hakkı yok İşte budur dolandırıcılık  :g :g :g :g

oguzhan95

Ben başladığımda 1 hafta öyle yaptım sonra baktım ki direk ref olabilmesi için 30 gün geçmeliymiş bende diğer hesabın silinmesini bekliyorum (sinir)