Piramidalbux (SCAM)

Başlatan umit, 18 Şubat 2012, 19:56:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

umit

(scm)

SCAM

Site Adı: pyibux
Tık Değerleri: 0,2 ve 0,1 evet başka yok
Reklam Sayısı: 0,12 euro olana kadar..  ;)  ;)
Ödeme Limiti:5 euro
Ödeme Yöntemi ve Süresi: alertpay paypal solidtrust
Premium Özellikleri:

her ptcde olduğu gibi biraz para yatırmak şart.

umit

upgrade tablosu1

umit

upgrade devamı

gokovic

Refindne uye oldum fakat yatırım sarti var burda..
Umarım farkındaındır..bol kazançlar..

PalekEmre

Sadece bilgilendirmek amaçlı söylüyorum.
Adminin tüm sitelerinde ödeme istedim (ykbux,pyibux,delightbux)
Fakat 2 hafta geçti ancak ödeme alamadım. Bir sonraki gün girdiğimde ise Admin bizlerden özür diledi. Ve bekleyen tüm payout işlemlerini 'yanlışlıkla' kaldırdığını söyledi. Sağlık olsun deyip tekrar istediğimde standart üyeler için yatırım şartı geldiğini gördüm.

umit

bilgilendirme için teşekürler..

enderege

Alıntı yapılan: umit - 19 Şubat 2012, 14:16:40
bilgilendirme için teşekürler..

Sacm bir yerse konuyu kilitleyelim o zaman?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

PalekEmre

Aslında hocam scam ile değil gibinin arasındaki noktada. Bana ödeme yapmamasının sebebi standart üye olmam olabilir. Ancak soruşturduğum üzere bazı premium üyelere de ödeme yapmamış admin. Fakat ultimate üyelere özenle ödeme yapıyor. Yani buradan para kazanmak için her ptcde olduğu gibi biraz para yatırmak şart. Yatırım şartı da sadece standartlara uygulanmış zaten.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: PalekEmre - 19 Şubat 2012, 15:33:04
Aslında hocam scam ile değil gibinin arasındaki noktada. Bana ödeme yapmamasının sebebi standart üye olmam olabilir. Ancak soruşturduğum üzere bazı premium üyelere de ödeme yapmamış admin. Fakat ultimate üyelere özenle ödeme yapıyor. Yani buradan para kazanmak için her ptcde olduğu gibi biraz para yatırmak şart. Yatırım şartı da sadece standartlara uygulanmış zaten.

Konuyu açan arkadaş bu bilgiyi tanıtıma eklerse iyi olur.... Sitede yatırım şartı vardır.

ikose

Site ödeme yapmıyor - kapalı

SCAM