Adbullz (SCAM)

Başlatan voldemort, 10 Eylül 2015, 08:00:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oguzsurucu

Tabiki sorarim aslinda benzer soru sordum uzun soluklu stabil bir site dusunuyoruz dedi.En fazla yarim saat icinde cevap veriyor.simdi soracagim cevabi yazarim bu kayar grup ne yapti hangi sitelerdi @blqn hocam

6il9in

Nihat Kayar diye biri 3 site açtı bizim forumada geldi buradaki üyelerin talepleri doğrultusunda avg ayarı çekti.

Bu site gibi yüksek kazanç veriyordu.

Siteleri Nexiaclix, TeknoClix vardı. Diğerinin adı gelmiyor aklıma. Bizim forumda arattır bu siteleri yazılanları bir oku istersen :)

oguzsurucu

Sordum dedimki daha once siteniz varmiydi cevap verince paylasirim.Bu nihat kayar demekki sahtekar türklerden grandbux saglam cikti demekki sadece @blqn

oguzsurucu

Evet @blqn hocam cevap geldi.

Ayrica 36 $ çekim talebinde bulundum 15 dakika içinde geldi.

6il9in

Bahsettiğim sitelerin adminide sadece paypal kullanıyordu..

Paypal kısıtlanınca başkasının hesabından birgün ödeme yaptı sonra kayboldu. Paypal kısıtlandıktan sonra hiçbir önlem işe yaramaz onu söylüyeyim.

Dediğim siteleri bir forumda araştır ve oku bence.

Ben sadece bir olabilite üzerine yorum yaptım. Olmayabilirde :)

uAdrogba11

paypal kısıtlaması nasıl oluyor

Ufuko

Alıntı yapılan: uAdrogba11 - 18 Eylül 2015, 19:33:17
paypal kısıtlaması nasıl oluyor
Aşırı Para giriş çıkışından PayPal'ın dikkatini çekiyorsun ve PayPal'da "Hop biraden sen ne işler çeviriyorsun sürekli para gönderip alıyorsun" diyerekten hesabına bloke koyuyor ve içerideki parayı kullanamıyorsun. Haliyle ödeme yapamadığın için disputeler geliyor iyice karışıyor sonrası +21 korku ve şiddet içerir  :D

6il9in

Paypaldaki paranı kullandırtmıyor..

Sadece hesabına girebilir ve disputeler varsa cevap verebilirsin.

Paypal hesabında yüklü hareketler olduktan sonra paypal kıllanıyor ve gecici kısıtlama koyuyor. Senden bazı belge ve bilgiler istiyor. Necisin demeye getiriyor :)

oguzsurucu

@blqn hocam sadece paypal kullanmiyor perfect moneyde var ayrica diger islemcileride ekleyecegini soyledi.

6il9in

Site ana sayfasında paypal vardı sadece :)

Kayar ın da pm ekleyeceğini söylüyordu ekleyemeden gümledi :)

Dediğim konuları boş zamanında oku benzerlikleri göreceksin :)