Adbullz (SCAM)

Başlatan voldemort, 10 Eylül 2015, 08:00:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

celomania

cocoextra

celomania

Gaza geldim 100RR daldım bakalım :) Kampanya felan yaparsa bozulurum  (sinir)

voldemort

Teşekkürler celomania, Cocoextar :)
Bol kazançlar.

voldemort

Alıntı yapılan: celomania - 21 Eylül 2015, 20:51:32
Gaza geldim 100RR daldım bakalım :) Kampanya felan yaparsa bozulurum  (sinir)

Yatırımın hayırlı ollsun :

iovanovic

Alıntı yapılan: voldemort - 21 Eylül 2015, 22:41:41
Yatırımın hayırlı ollsun :

Selamlar, ben de sizin ref ile abone oldum. Hiç yoktan birisine faydamız olsun.

Yalnız kafamdaki soru şu, böyle reklamlara tıklaya tıklaya sanırım bir şey yapamayız. Siteye para yatırıp ref kiralamak mantıklı gözüküyor mu acaba ?

Nasıl bir strateji izlemek lazım en baştan beri. 50$ bütçem var toplamda buraya ayırmak için eğer değecekse...

voldemort

Alıntı yapılan: iovanovic - 21 Eylül 2015, 22:44:39
Selamlar, ben de sizin ref ile abone oldum. Hiç yoktan birisine faydamız olsun.

Yalnız kafamdaki soru şu, böyle reklamlara tıklaya tıklaya sanırım bir şey yapamayız. Siteye para yatırıp ref kiralamak mantıklı gözüküyor mu acaba ?

Nasıl bir strateji izlemek lazım en baştan beri. 50$ bütçem var toplamda buraya ayırmak için eğer değecekse...

Teşekkür ederim öncelikle :)

Tabi ki de reklamlara tıklama yaparak sitelerden kazanç sağlamamız zordur.
Sitelere kendinizin belirlediği bütçe doğrultusunda yatırım yaparak kazanç sağlarsınız :)

Diğer sorunuza gelirsek: Ref kiralamak için, diğer ref alan arkadaşların istatisklerini incelemenizi öneririm  ;)
Yatırım konusu her zaman kişiye kalmış bir şeydir.

Strateji olarak: İlk başta dediğim gibi, yatırım yapan diğer kişilerin paylaşımlarını incelemeniz ve onun doğrultusunda kendiniz belirlerdiğiniz bir bütçeyle ilerlemektir.
Tabi her yatırım kararı bir risktir, bunu da biliyorsunuz :)
Ayrıca sitenin forumunda da gelişmeleri takip etmeniz lazım.Sitenin ödemelerini düzgün yaptığını kontrol etmeniz ve forum da ki gelişmeleri de takip etmeniz lazım.

Son karar sizin, sizi üzmeyecek ve kaybederseniz de üzülmeyeceğiniz bir miktarla ilerlemenizi tavsiye ederim.

Diğer her konu da elimizden bir şey gelirse her zaman yardımcı olmaya çalışırız  (a)

iovanovic

Değerli voldemort,

Yazdıklarınıza ben de kesinlikle katılıyorum. Bu bağlamda merak ettiğim şey şudur. Diyelim ki, rakam önemli değil ama, 50$ serbest bütçemiz var ayırmak için. Bu sitede bunu nasıl kullanmak lazımdır ilk aşlangıçtan itibaren... Hangi strateji en mantıklı ilerleyişi sağlar bizlere acaba ? (Gerçek ref elde etme durumum yok ama kiralama yapabilirim mesela.)

Yoksa yatırım yapmadan ve refimiz yoksa günde birkaç sent bile kazanmak zor bir siteden ki harcanan zamana değmez.

Tecrübeli arkadaşlar biraz rakamlarla da  yardım ederse sevinirim gerçekten.

6il9in

Arkadaşlar niye illa bu site ?

Önceki sayfaları okuyunuz lütfen. Forum arkadaşlarımızdan biri 500 RR ile upgrade yaparak günlük $11.00 net kazançı var. Sizce mantıklı mı.

Madem bu kadar bu siteye güveniyorsunuz tüm yatırımızı yapın. Mesela 1000 RR ile ortalama günlük $20.00 net kar elde edin.. Aylık $600.00 yapar. Neredeyse asgari ücretin 2 katı.. Çalışmaya gerek yok dimi...

Bilmem anlatabildim mi. Ptc sitelerinden çok uçuk rakamlar kazanmayı beklemeyin :)

Tavsiyem böylesi yüksek kazanç sağlayan sitelersen de uzak durun... Belkide yatırdığınızı ikiye katlarsınız ama bir risk konusu var :)

@voldemort umarım bana kızmıyorsundur konunu batlalıyormuşum gibi hissettim de :)

aydyar13

Admin Turk mu cikti? Sir Kayar vakasi var, bilgin hocanin dediklerini dikkate alin. 3. Sitesi clixadd idi herhalde.

Dispute kurtarmamisti, anca Chargeback.