Megaincomebux, 1 Aylık Düzenli Tıklamada 0,25$ Benden.

Başlatan defender, 19 Şubat 2012, 09:46:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

defender

Site Açılmıyor SCAM

Merhaba arkadaşlar,

Siteyi nerdeyse herkes öğrendi. Sitemden  1 aylık düzenli olarak tıklayan üyelerime, 0,25 $ benden, paypal yada bana vereceğiniz herhangi bir hesap numarasına yatacaktır. Siteyi incelerseniz, ayda düzenli tıklamalarla 2,5$ civarında da siteden kazanabilirsiniz standart üyelikle ve referanssız. Site ödeme kanıtını daha önce vermiştim.  Birkaç gün sonra bir ödeme  daha aldığımda o ödemeyide kanıt olarak koyacağım.

Refimden üye olduğunuz taktirde, bilgilerinizi pm yada deleted@hotmail.com adresime atarsanız, listeme ekleneceksiniz.

Herkese iyi kazançlar.

Güncellenmiştir.

ata07

Alıntı yapılan: defender - 19 Şubat 2012, 09:46:53
Merhaba arkadaşlar,

Siteyi nerdeyse herkes öğrendi. Sitemden  1 aylık düzenli olarak tıklayan üyelerime, 1 $ benden, paypal yada bana vereceğiniz herhangi bir hesap numarasına yatacaktır. Siteyi incelerseniz, ayda düzenli tıklamalarla 2,5$ civarında da siteden kazanabilirsiniz standart üyelikle ve referanssız. Site ödeme kanıtını daha önce vermiştim.  Birkaç gün sonra bir ödeme  daha aldığımda o ödemeyide kanıt olarak koyacağım.

Refimden üye olduğunuz taktirde, bilgilerinizi pm yada deleted@hotmail.com adresime atarsanız, listeme ekleneceksiniz.

Herkese iyi kazançlar.

Katılabilirmiyim ?

defender

ata07

defender

ben zealbuxta hergün düzenli olarak tıklıyorum ama şimdi baktım sen dün benim siteye girmemişsin :D

Onca site arasından benimkini unutuyon hep (p)

ata07

Alıntı yapılan: defender - 19 Şubat 2012, 10:10:52
ben zealbuxta hergün düzenli olarak tıklıyorum ama şimdi baktım sen dün benim siteye girmemişsin :D

Onca site arasından benimkini unutuyon hep (p)

Kardeşim bak fotoğrafını çekip koyiyim istersen her gün giriyorum ben ya dalgamı geçiyorsun benim numarımı bilmiyorsun  (sinir) (sinir)

ata07

Bu seni ikna edermi  :)

defender

yanlış hesap bağdattan dönermiş kardeşim. bengo ile senin numaranı karıştırmışım. Peki bu durumda bengo neden tıklamıyor  (sinir)

sende kusuruma bakma kardeşim. neobux konusunda merak etme ofis arkadaşımı ikna ederim, onu senin refin yaparım  :y

lovablegs

Alıntı yapılan: defender - 19 Şubat 2012, 09:46:53
Merhaba arkadaşlar,

Siteyi nerdeyse herkes öğrendi. Sitemden  1 aylık düzenli olarak tıklayan üyelerime, 1 $ benden, paypal yada bana vereceğiniz herhangi bir hesap numarasına yatacaktır. Siteyi incelerseniz, ayda düzenli tıklamalarla 2,5$ civarında da siteden kazanabilirsiniz standart üyelikle ve referanssız. Site ödeme kanıtını daha önce vermiştim.  Birkaç gün sonra bir ödeme  daha aldığımda o ödemeyide kanıt olarak koyacağım.

Refimden üye olduğunuz taktirde, bilgilerinizi pm yada mailadresi vermek [email protected] adresime atarsanız, listeme ekleneceksiniz.

Herkese iyi kazançlar.

çoklu tıklama aktif mi??

defender

denediğimde hata veriyor. bir yolu varsa bilemiyorum.