TwofuN ile ref değişimi

Başlatan TwofuN, 19 Şubat 2012, 14:45:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TwofuN

Konu aktif değildir

burakisik82

....

TwofuN

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: TwofuN - 21 Şubat 2012, 20:12:28
aboovvvo (sinir)

Ref değişimlerin vardı galiba... :)
Ya yeni site bul, ya da iptal edin de boşuna tıklamasın kimse :)

TwofuN

arkadaşlar tıkladığım halde refi olduğum @universitely76  arkadaşımızda gözükmüyor sizce neden?

universitely76

TwofuN, normal ads leri tıkladığından eminsen sorun belli değil demektir. Ayrıca bugünün reklamlarını da izlememiş görünüyorsun, şimdi onları izle tekrar bakalım  :y
Şu sıra imzasız'ım...

TwofuN

Alıntı yapılan: universitely76 - 23 Şubat 2012, 21:24:41
TwofuN, normal ads leri tıkladığından eminsen sorun belli değil demektir. Ayrıca bugünün reklamlarını da izlememiş görünüyorsun, şimdi onları izle tekrar bakalım  :y
evet bugünü daha izlemedim ama 30sec yazan reklamları izledim sorun bende değil asla kabul etmem :)

universitely76

Alıntı yapılan: TwofuN - 23 Şubat 2012, 21:25:41
evet bugünü daha izlemedim ama 30sec yazan reklamları izledim sorun bende değil asla kabul etmem :)
Birkaç arkadaşın yaptığı gibi "bugün reklamları tıklamamışsın bende senin sitende tıklamıyorum" diyeceğimi falan düşündün galiba  :P böyle iki üç kuruşluk hesaplar yapmam TwofuN, rahat ol  :y

Ben sorunun neyden kaynaklandığını merak ediyorum sadece, sen bu sitede tıklamayacağım dersen bile ben online olduğun sürece senin sitende reklamlarımı izlerim, bu tip sıkıntılarım yoktur.
Şu sıra imzasız'ım...

TwofuN

yok bu forumda o tip insanlara rastlamadım ama sonuçta biz bi iş yapıyoruz ben sana yardım olsundan ziyade kendime yardım ediyorum ;)

shytany55

bunlardan bı coguna uye olabılırım pm atarsan sewınırım...