Protypers (SCAM)

Başlatan PalekEmre, 19 Şubat 2012, 18:06:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozdemiev

download siteleride, premium üyeler bazı programlarla partları arka arkaya indirirler, fakat bir problem var. Captcha.  İşte gene özel programlarla sen  bu download yapanların captcha'larını çözersin ve bu download'cuların ara vermeksizin download yapmalarını sağlarsın. Bu dowload'cular da siteye senin çözdüğün captcha sayısı kadar para verir. Mesela senin çözdüğün 1000 captca için sana 1 dolar verirken, download'culardan her 1000 captcha için 2 dolar alır. Nasıl? Karlı iş aslında di mi? :))

bilalyuzugullu

hele bide bu şekilde ödeme yapmayınca dahada karlı oluyor heralde  (d) (d) (d)

ozdemiev

benim 5 dolardan fazla param kaldı.  Yatırım yapmasan da emeğine, salak yerine konmana üzülüyorsun.

emrenass

Para alabilen var mi basliyim mi göründüğü kadar zor diğilmış 5 dk da 10 cente ulaştım

ElisaMcCline

Bir önceki sayfada site scam ilan edilmiş ama, zaman zaman site kullanıcıları belirli sebeplerle de uzaklaştırabiliyor.
Benzer bilgi gelirse siteyi scam ilan edebilmek için olumlu olumsuz bilgi alalım istedik.
Ödeme alan ya da alamayan varsa yazarsa iyi olur .

ozdemiev

ben de yasaklanma yok. Girip sanal paramı arttırabiliyorum :) ama ödeme yok. ticket atmayı da bıraktım artık. gözlerinize yazık, zamanınıza yazık.

ElisaMcCline

SCAM

(scm)