Socialway (SCAM)

Başlatan yingyang16, 19 Şubat 2012, 22:57:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

(scm)

SCAM

socialway.com fanslave benzeri bir site fakat biraz daha gelişmişi gibi görünüyor  ;)  Site daha çok yeni herhangi bir ödeme kanıtı mevcut değil ..
Siteyi test etmek amacı ile üye oldum sizlere de paylaşmak istedim :)

Sitede facebook sayfaları beğenerek,twitter kişileri takip ederek,siteleri google+1 tıklayarak(google hesabı ile) youtube videoları izleyerek,surf yaparak,anket cevaplayarak para kazanabiliyorsunuz :)

1 günde hesabımda 0.85 $ birikmiş

Minumum ödeme tutarı 5$

Şimdilik paypal ile ödeme isteyebiliyoruz.

Uyarı: Ref linkimden üye olmak isteyenler pc de çerezleri v.s temizleyip üye olursa sevinirim :)

Site test aşamasında olduğu için yatırım yapmamanızı tavsiye ediyorum ;) ücretsiz kayıt olup devam edebilirsiniz :)

mahogs

yingyang16

mahogs

peki hocam üye oldum refinizden ödeme aldığınızda paylaşırsanız sevinirim teşekkürler :)

yingyang16

Alıntı yapılan: mahogs - 19 Şubat 2012, 23:04:19
peki hocam üye oldum refinizden ödeme aldığınızda paylaşırsanız sevinirim teşekkürler :)

Teşekkür ederim :) Ödemeyi alır almaz paylaşacağımdan emin olabilirsiniz :)

Edit:

Ödeme yapmasa bile biriken coinslerle twitter hayran sayımızı ,facebook hayran sayımızı,youtube videolarımızı,refli linkler için trafik  sağlayabiliriz ;)

gokovic

heh tam tarzım :)
Ayakta uyuyom yaw :) nasıl yeni görüyom ben bunu  :g :g
Hemen refinizden uye oluyorum.. inşlh uzun vadeli ödeme alcagimiz bir yer olur.. ($) ($) :g (p)

yingyang16

Alıntı yapılan: gokovic - 19 Şubat 2012, 23:44:21
heh tam tarzım :)
Ayakta uyuyom yaw :) nasıl yeni görüyom ben bunu  :g :g
Hemen refinizden uye oluyorum.. inşlh uzun vadeli ödeme alcagimiz bir yer olur.. ($) ($) :g (p)

Teşekkür ederim  :) inşallah uzun vadeli olur ($)

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 20 Şubat 2012, 02:58:09
Hayırlı olsun hocam :)

Teşekkürler hocam :)

Üyelik linkine tıklanması 1 coins kazandırıyormuş :g

Alıntı YapAdd our link on your site and you will earn 1 coin for every unique user who click through. Copy the visit link and post it on any traffic exchange and get 1 coin for every view!

Üyelik bonusu da varmış 50 coins veriyor ;)

Bunları yeni farkettim :D

yingyang16

Bu site çok ilginç yahuu  :D Kendi kendime parayı arttırıyorum :g  twitter takipciler için ekledim,youtube video ekledim,google +1 butonu ekledim

her biri için 10 coins hesaplara aktardım cash:0.99 $ oldu .. Hııım bu arada direk reflerin aktivasyonlarından cash gelmiyor  ama coints geliyor  ;)

Coinslerle hem size hemde kendime kazandırabilirim :D

Sitede şuan az kişi olduğu için üye olan varsa youtube bölümünü şimdi kontrol etsin :D