Yatırımsız Ptc

Başlatan Uveys, 15 Eylül 2015, 02:05:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilalyuzugullu

genel olarak uzun soluklu sitelerde dr kazancı çok çok cüziidir. standart üyeye  direk ref kazancını yüksek veren siteler muhtemelen uzun süre ayakta kalamayacaktır. siz ilk ödemenizi aldığınızda ve hatta belki alamadan uçacaktır ve sizin emekleriniz zayii olacaktır.

bu durumuda göz önüne alarak bidaha düşünün isterseniz :)

Uveys

İyi dediğim şu : günlük bir referans bana 0.05 ve 0.1 arasında birşey kazandıracak. Yok mudur ?

Coulers79

PTC'den yatırımsız, refler ile her siteden ödeme almak zor iş. O dediğin rakamlara benzer miktarlara, yatırımsız olarak
Neobux ve Clixsense'den task ve anket yaparak belki ulaşabilirsin. Traffic Monsoon'u da es geçme, reklam varsa tıkla.

erenyener

hocam faucetbox daki faucetlerden aylık 20 dolar kazanabilirsiniz

girisimci

Aynen Neobux a yatırımı bende tavsiye etmiyorum. neo da golden dim. tms ye hiç yatırım yapmadığım halde neo dan fazla kazandım.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: girisimci - 15 Aralık 2015, 23:25:06
Aynen Neobux a yatırımı bende tavsiye etmiyorum. neo da golden dim. tms ye hiç yatırım yapmadığım halde neo dan fazla kazandım.

Kavgada söylenmez :g

ibrhmsny

Neoda golden alanlara aleni laf atmış hocam arkadaş burda :)

Furkan RR

iki site var. en çok clixsense nin anketlerinden kazanırsın. bir ay olmadan 10 $ kazandım bile. ikigünde bir falan anket doldurdum. anketlere başlamadan önce ki sorulara güzel cevaplar vermen lazım. araştırarak görebilirsin
trrafficmonsoon da ptc de tek atar ikisiyle devam et.