MoneyClix İstatistikleri (Stats)

Başlatan hikayeci, 16 Eylül 2015, 16:22:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hikayeci

İlk kez istatistik konusu açıyorum modlar yanlışım varsa uyarın lütfen bu sitenin istatistik konusu olmadığını gördüm başlatayım dedim. 100 refle işe giriştil 1 aylık ücretsiz silver üyelik ile beraber 0.29 dolar ref kirası haberiniz olsun .1 gündür güncelleyemedim tabloyu akşama tekrar güncel halini atarım. Ve haberler...

http://www.moneyclix.org/?ref=hikayeci

bilalyuzugullu

tablonu göremiyorum @hikayeci , bi kontrol et istersen, yada sorun bendemi acabaa ???

Coulers79

Yasaklı i.imgur.com ile paylaşmış tablosunu, normal yollardan görülmez. (red) Ya da sende bendensin, yani PC'n bozuk çalıyor. :D

hikayeci

bilalyuzugullu

bu bir mucize :D gözlerim açıldı sanırım, bunu görebiliyorum :D

Dio

birde imgur olanı kaldırıp bunu koyarsan tam olacak :)

hikayeci

Halloldu diye düşünüyorum :) Demekki bundan sonra imgur cızz. Buraya yükleyeyim :)

hikayeci

Avg de hafif bir düzelme var gibi burada . Ama yarın verecegim grafik çok daha güzel olacak şimdiden belli. Server reset saati bizim saatimizle gece 3 bu arada.

hikayeci

21.75 dolar olsa hesapta 75 ref daha kiralayacagım ama $21.4314 kaldı gitmiyor :( resete kadar vereceğini verdi galiba refler. ama ref almadan da günün resetten sonraki en verimli saatlerini kaçırmak istemiyorum . yaman çelişkilerdeyim.

hikayeci

Avg acısını çıkarttı devamın da böyle olmasını dilerim

Reset saatinden hemen sonra içeride biriken parayla 75 ref daha alınmıştır.