Crowdflower - Güncel Task ID ve Bilgi Paylaşım Platformu

Başlatan capaxa, 16 Eylül 2015, 18:00:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

messli

3 Tane Major Flagim var ve hepside keyfi atilmiş Flaglar @qolddraqon  bakarmısın bi HELP Bölümü Çalişiyormu sende ?

qolddraqon

Alıntı yapılan: messli - 28 Ocak 2016, 10:00:12
3 Tane Major Flagim var ve hepside keyfi atilmiş Flaglar @qolddraqon  bakarmısın bi HELP Bölümü Çalişiyormu sende ?

Sorry, There Was an Error With The Request   bu yazı çıktı tıkladım bomboş sayfa kaldı nolmuş ki böyle help bölünüme, tickette atılmaz ki şimdi

messli

tamam genel o zmn :) dedim bi an adamlar benden bikti ordandami banladilar :D acilsin ticket üstüne ticket aticam hespa zati gitti bu gidişle :D Satılık Level li CF hesabi varsa alınır :D

qolddraqon

açılır ya proxy harici ne durum olursa olsun açıolar tabi zaman kısmı şans biraz :D

messli

İlan Vericem Levelli Satılık CF hesabi Araniyor Diye  Satmak isteyen Varmi diye neyse Parasi veriyim Düşünen Olursa İletişime Geçsin :y

messli

@qolddraqon  elinizde fazla  yada hesabini satmaya düşünen biri varsa benim iletişime geçebilir mi :)

qolddraqon

Alıntı yapılan: messli - 28 Ocak 2016, 14:59:03
@qolddraqon  elinizde fazla  yada hesabini satmaya düşünen biri varsa benim iletişime geçebilir mi :)

Şuan bende yok ama aklımda olsun zaten konudanda satmak isteyen varsa görürler sen yine giden hesapla ilgilen açtırmaya çalış majör tek tek level alıodu sanırım o yüzden biri bile kalksa en azından 1 level olur şarap look yaparsın yine

messli

@qolddraqon  sorunda orda zaten 3 tane major flag var :D hepside dandik admin egosu yüzünden aitlan flaglar 40 tane ticket yazzdim adamla birbirimize girecez nerdeyse açmiyor :@

qolddraqon

Alıntı yapılan: messli - 28 Ocak 2016, 15:06:58
@qolddraqon  sorunda orda zaten 3 tane major flag var :D hepside dandik admin egosu yüzünden aitlan flaglar 40 tane ticket yazzdim adamla birbirimize girecez nerdeyse açmiyor :@

@messli  vala geçmiş olsun ne diyim bi admin flag için 3 ay bekleyen ben anlıyorum seni inş açtırırsın  satlık hesap zor forumda zaten bir elin 5 parmağı kadar görev yapan adam var varsa capaxa da vardır başkada zor gibi

messli

onda olsa çökecem zati :D ondada tek hesap :D of of kurudum :D