Crowdflower - Güncel Task ID ve Bilgi Paylaşım Platformu

Başlatan capaxa, 16 Eylül 2015, 18:00:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

capaxa

Alıntı yapılan: qolddraqon - 01 Şubat 2016, 22:09:34
Şarap sabahamı döndü bilgisi olan ?

Ağzınla çağrdın resmen :) Şarap çıkmadı bu gece sabaha dönmüş olabilir yarın sabah anlarız artık

qolddraqon

Alıntı yapılan: capaxa - 02 Şubat 2016, 22:26:41
Ağzınla çağrdın resmen :) Şarap çıkmadı bu gece sabaha dönmüş olabilir yarın sabah anlarız artık

Akşama döneli epey oldu bekliyordum sabaha döneceğini ama açıkcası sabah modundan bende nefret ediyorum  adamlar 1 ay sabah 1 ay akşam veriolar sabahları bende yapamıyorum  :m

capaxa

Sabahları olması kötü oluyor benim için de akşam iyiydi..

Look 42 tane verdi bana

qolddraqon

Alıntı yapılan: capaxa - 02 Şubat 2016, 22:33:36
Sabahları olması kötü oluyor benim için de akşam iyiydi..

Look 42 tane verdi bana

52 de ben yapabildim sıkılıyorum artık yaparken ama sadece şarap ve look yaptığım için mecbur yapıyorum bugün bide sürpriz görev geldi baktınız mı bilmiyorum 12 cent lik 48 tane yaptım looktan bi önceki ileti

capaxa

Alıntı yapılan: qolddraqon - 02 Şubat 2016, 22:37:25
52 de ben yapabildim sıkılıyorum artık yaparken ama sadece şarap ve look yaptığım için mecbur yapıyorum bugün bide sürpriz görev geldi baktınız mı bilmiyorum 12 cent lik 48 tane yaptım looktan bi önceki ileti

Evet yaptım onu da kaç gündür duruyordu anlamadığımdan girişmemiştim ama anlatınca biri clixsense de girdim yaptım basitmiş..
Bu kadar çok reklam olunca taskta bende sıkılıyorum look tan ama bu aralar pek task olmuyor gelince kıymnetini bilmek lazım..

1 Numara !

DexterMrgn

DexterMrgn