Crowdflower - Güncel Task ID ve Bilgi Paylaşım Platformu

Başlatan capaxa, 16 Eylül 2015, 18:00:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

qolddraqon

Alıntı yapılan: capaxa - 08 Şubat 2016, 23:09:19
855800   
Is This Address A Business Or Residence?

Diğer basit..Verdiği adresi google maps te aratın.. İş yeri mi ev mi onu soruyor..

Hangi taskı yapayım şaşırdım :D

Bu kapanmış galiba kaç kuruştu kaçtı  :m

capaxa

Alıntı yapılan: qolddraqon - 08 Şubat 2016, 23:15:35
Bu kapanmış galiba kaç kuruştu kaçtı  :m

0.12 veriyordu da 2 tane yaptırdı bana da.

iovanovic

Bu arada level 3 olmuşum elite'de.  (p)

2 ay level 0'dan kurtulmayı bekledik. Sonrasında ordan level 3'e gelmem tam 2 gün sürdü.  :g

Şöyle alttaki gibi bir şey var ama nasıl yapılabilir ki bu ? 0.75$ veriyor.

858989   
Einigungsbestrebungen

messli

858989   
Einigungsbestrebungen  ceviriyi kullan orda olumsuz bir cümle varsa direk RET eger Konuyu onayliyorsa Onay işaretle alakasiz bir cümleyse en alttakini seciceksin @iovanovic

iovanovic

Alıntı yapılan: messli - 09 Şubat 2016, 12:52:21
858989   
Einigungsbestrebungen  ceviriyi kullan orda olumsuz bir cümle varsa direk RET eger Konuyu onayliyorsa Onay işaretle alakasiz bir cümleyse en alttakini seciceksin @iovanovic

Quiz modunu 1 yanlışla geçtim sonra da 3 tane tamamladım. 2.25$ aldık.  ($$)

Çok teşekkür ederim yardımın için.  :y

messli

859386  look taski kaldiysa yetişin maç izliyoduk geç mi kaldik ney :m

capaxa

859466   
Look At Advertisements And Judge Them.

capaxa

Yok artık %50 ile expelled oldum look taskından..
Saçma sapan cevaplar.. Reklam Telus Bundle yazıyor , Telus Bundle Service seçtim Telus olacakmış sadece..
Home depot reklamı var , home depot - bath olacak diyor..
Diğeri benim hatam q50 imiş reklam qx50 yazmışım gidip genelde hep o çıkıyordu :D

capaxa

859230 Evaluating Query, Job Posting Pair Relevance 2-08-16

Daha önce de gelmişti. 25 te all complete dedi. 20 sn sürüyor her bir task..

Solda verdiği terimler ile sağdaki metin alakalı mı ona bakacağız.. Solda verdiği metinleri sağdaki metinin içinde mavi ile belirtmiş oluyor zaten.. Eğer tam uyuyorsa excellent veya good , tam değil de biraz benzerlik varsa acceptable , alakası yoksa terrible seçiyoruz..

Mesela soldaki terim "Electrical Engineer" , sağdaki metinde "Electrical Engineer" ifadesi varsa zaten mavi ile vurgulanmış olacak eğer uyuyorsa excellent veya good seçiyoruz..
Ya da "New York" demiş , sağdaki iş ilanı New York ile ilgiliyse excellent ,başak bir şehir ile ilgiliyse Terrible seçiyoruz.. taska girince daha iyi anlarsınız.

iovanovic