Crowdflower - Güncel Task ID ve Bilgi Paylaşım Platformu

Başlatan capaxa, 16 Eylül 2015, 18:00:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

qolddraqon

Alıntı yapılan: capaxa - 25 Şubat 2016, 18:30:27
Hepsi aynı elden çıkma belli de hiç görmedim bu taskları..
Kaldırırlar umarım

Saolasın aynen aynı elden, kaldırırlarsa hepsi bir kalkar büyük ihtimal, bende ilk gördüm sabah açıldı aslında görevin alnında da yazıodu flag diye ama can sıkıntısı işte :D

qolddraqon

DexterMrgn

879710   
Look At Advertisements And Judge Them.

qolddraqon

879799   
Look At Advertisements And Judge Them.

capaxa

10 dakika geç gördüm ama bakalım kaç verecek..
Pazar sabahı olması umudum var :) Dün boş geçti zaten

qolddraqon

Alıntı yapılan: capaxa - 28 Şubat 2016, 12:05:10
10 dakika geç gördüm ama bakalım kaç verecek..
Pazar sabahı olması umudum var :) Dün boş geçti zaten

bende 7 de comp dedi yaw erken basmadım diye düşünüyorum ama son bastığımı hatırlayamadım :D

capaxa

Alıntı yapılan: qolddraqon - 28 Şubat 2016, 12:12:42
bende 7 de comp dedi yaw erken basmadım diye düşünüyorum ama son bastığımı hatırlayamadım :D

bazen hep 7 de all comp diyor.. sebebini anlamaıdm.. bana da eskiden öyle oluyordu hep , hep 7 de all comp diyrodu.
18 oldu devam ediyor bende şimdi. dünkünü kaçırdım bugünkü kalsa biraz bari daha

capaxa

qolddraqon

dünkünü bende kaçırdım bugünde skor 7 bakalım 5-6 ya kadar gelirse iyi gelmesse akşam gelsede yapamayacam

capaxa

879834   
Help Us Rate The Relevance Of Product Pages

Verilen arama terimiyle , verilen linkteki ürün arasındaki benzerliğe bakıyoruz.
Örnek olarak , galaxy s3 demiş verilen linkteki ürün galaxy s3 ise very good/good
başka bir ürünse poor , sayfa açılmıyorsa , no longer available gibi hata veriyorsa very poor diyoruz.

Good/Very good seçince ürünün fiyatını isteyecek.. Ürünün fiyatını dolar cinsinden olanını giriyoruz.. BUrda dikkat edin bazı siteler Türk Lirası olarak yazıyor sitenin amerika sürümü üzerinden bakın fiyata..
Eğer fiyat aralığı varsa (3.99 - 5.99 aralığı gibi) o 2 fiyattan birini yazın.. Ben düşük olanını yazdım kabul etti hep.