TrafficMonsoon Yatırım Grubu V2

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2015, 03:54:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

letal

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 17 Ekim 2015, 16:42:43
Yatırım grubuyla ilgili bir sorun yok :)
TMS ile ilgili sorunları, kendi konusuna paylaşabiliriz :)

üstad yatırımımızda sıkıntı yok degil mi her sey planlandıgı gibi gidiyor :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: letal - 17 Ekim 2015, 18:32:38
üstad yatırımımızda sıkıntı yok degil mi her sey planlandıgı gibi gidiyor :D

Sorun yok :) :y

ElisaMcCline

Grupla ilgili olmayan mesajları, ilgilşi konuya taşıdım.

bilginize.

ElisaMcCline

Arkadaşlar,

Bir süre için yapacak çok birşey yok biliyorsunuz. yani beklemede geçiyor. Dolayısıyla paylaşılacak çok birşey de olmuyor konuda.
Ama ben ara ara bazı bilgileri paylaşmaya çalışacağım.
Tamam, sırf konu aktif olsun diye geyik yapacak da değiliz ama tamamen de boş bırakmamaya çalışırız ara güncellemelerle :)

Neyse konumuza döneyim :)

Muhtemelen 15 gün kadar sonra yani Kasım ayının ilk haftasını bitirdiğimizde, her hisse başına 10$ lık bir geri iade yapabilecek durumda olacağız arkadaşlar :)
Sitenin %2 kesintisini de düşünerek, 1460$ ı göreceğimiz zamanı bekliyoruz aslında düz bir rakam dağılımı olabilmesi için şu anda.
Muhtemel zaman da 15 gün kadar sonra :)

Yanlız, geçen zamanla bir orantı kurup;
Şu kadar zamanda bu birikti, demekki şu zamana şu olur diye düşünmeyin, öyle birikmiyor maalesef sistem rayına oturana kadar :)
Akıla ilk gelecek düşüncelerden ve muhtemelen sorulacak sorulardan biri olarak, sorulmadan ve siz düşünmeden ben açıklama yapayım istedim :)

iovanovic

@ElisaMcCline güncelleme ve bilgi için teşekkür ederiz.  :)

Bir sorum olacaktı. Peki bu dağıtımlar paypal kanalıyla mı yapılacak acaba genel olarak ?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: iovanovic - 23 Ekim 2015, 02:03:14
@ElisaMcCline güncelleme ve bilgi için teşekkür ederiz.  :)

Bir sorum olacaktı. Peki bu dağıtımlar paypal kanalıyla mı yapılacak acaba genel olarak ?

Tek tek bütün hisse adetlerine bakmadım ama genel olarak sorun çıkarmayacak rakamlar PP ile gönderilecek.
Mesela 10 hisse ve üstü için konuştuk. Rakam PP trasferleri için sıkıntı olabilir diğerleriyle birlikte.
Bu yüzden bankaya çekip, hesaba tam olarak ne kadar TL geldiyse, EFT/havale olarak gönderilecek :)
Ki o arkadaşlar da zaten bankaya çekecekleri için , onlar adına birşey de değişmemiş oluyor.

Kimi arkadaşlar PP nin bankaya çekerken kullandığı kuru sorun yapabiliyor ya da zaten PP lazım olabiliyor az miktarlar.
O yüzden daha küçük rakamlar için konuşmadık henüz.
Ancak zaten bankaya çekecekler için, daha küçük rakamlar konusunda da aynı yöntemi düşünebiliriz.

Zaman biraz daha yaklaştığında bunları herkese yine PM yoluyla sorarak netleştiririz. :)

yingyang16

Yatırım grubu hayırlı olsun :) Herkese bol kazançlar dilerim O:-) ($)

iovanovic

@ElisaMcCline anladim, tesekkurler tekrardan bilgilendirme icin :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: YingYang - 23 Ekim 2015, 03:05:55
Yatırım grubu hayırlı olsun :) Herkese bol kazançlar dilerim O:-) ($)

Grup adına teşekkürler :)
Grup kurulurken buralarda olsaydınız, sizi de görmek istedik :)

Alıntı yapılan: iovanovic - 23 Ekim 2015, 03:10:09
@ElisaMcCline anladim, tesekkurler tekrardan bilgilendirme icin :)

Ben teşekkür ederim :)

letal

peki üstad ödeme istemem gibi bir sansımız var mıdır?  1. hisse miktarını arttırmak 2. daha sonraki odemelerde toplu olarak ödeme almak ?