TrafficMonsoon Yatırım Grubu V2

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2015, 03:54:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Alıntı yapılan: atLL - 26 Aralık 2015, 21:23:58
hocam $52 yerine $26 lik katilim var mi? @ElisaMcCline  sirf bu yatirim grubu icin para biriktiriyorum bakalim  :D

Öyle bir katılım söz konusu değil.

Ama forumdan veya cevrenden birileri ile ortak olarak kendi adına paket talebinde bulunabilirsin. v1 / v2/ v3 zaten katılım yok.

İlerki günlerde v4 konuşulabilir ama bu minimum 5 paket (5 x $52.00 ) şeklinde düşünülebilir. Bir paket ile katılımlarda işin hesap kısmı ve iadeler çok yük bindiriyor. Arka planda bu işin hesabını @varidat  ve @ElisaMcCline  yapmakta ve ciddi zaman kaybına neden olmazkta ufak paket katılımları :)

atLL

@blqn  hocam aslinda konu hakkinda pek bir bilgim yok biraz birikmisim vardi onu da burada degerlendiririm diye dusundum 3ayda %100 kar kucuk yatirimci icin ugras olur tabi

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: atLL - 26 Aralık 2015, 21:40:57
@blqn  hocam aslinda konu hakkinda pek bir bilgim yok biraz birikmisim vardi onu da burada degerlendiririm diye dusundum 3ayda %100 kar kucuk yatirimci icin ugras olur tabi

Asıl gurupların çıkış amacı sizler içindi. yani tek başına girme şansı neredeyse imkansız olan arkadaşlar için.
Ama 3 gurup oldu ve kişi sayısı çok arttı. İlgilenmek gerçekten zor oluyor.

Az miktarlarla girecekler için farklı birşey düşünülebilir belki. Çok talep olursa, en azından 35 hisseyi tamamlayacak küçük yaıtırımcı gurubu çıkarsa,
Ne yapabiliriz bir bakarız ;) (Söz vermiyorum ama :) )

Ama en azından 52,34 lük 1 adet için bir ortak bulmanız gerekir her şartta :)

ElisaMcCline

Arkadaşlar,

Yılbaşı öncesine harçlık olması adına, 25 Aralık Cuma günü çekimler yapılarak bankaya transferler başlatılmıştır.

Daha önceki geri iade dağıtımlarımız, hisse başına 10$ olarak gerçekleşmişti. Bu sefer biraz daha fazla olacak.
Miktar biraz küsüratlı olacak gibi göründüğü için, muhtemelen biraz destek ile yaklaşık 1 haftalık henüz gelmemiş miktarı da ekleyerek göndermeyi planlıyoruz.
Hem ay başı civarına kadar olan rakamı daha net bir tarihle oturtmuş olmak, hem küsüratlı rakamı düzeltmek,
hem de yılbaşı önccesinde elinize biraz fazla para geçmesini sağlamak için böyle bir düzenleme yapmaya karar verdik :)

Hisse başına geri iade edilecek miktar şimdilik süpriz olsun. Kısmen bize de süpriz olacak.
Çünkü ekleme yapılacak miktarı henüz tam olarak hesaplamadık :) Fazla gelirse tornistan yapabiliriz :P

Şu sıra bankalarda yaşanan sıkıntılar var. Böyle bir sıkıntı yaşamazsak, muhtemelen Salı-Çarşamba günü transferler yapılır gibi görünüyor.
Transfer için uygulanacak kur 1$ = 2,84TL olacaktır. (Bildiğiniz üzere bu kuru Paypal belirliyor :) )

Bilginize :)

iovanovic

@ElisaMcCline Çok teşekkürler hocam planlamanız için.  :)

letal

ElisaMcCline

Herkese PM ile dağıtılacak hisse başına miktar konusunda bilgi gönderildi :)

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 30 Aralık 2015, 05:39:07
Herkese PM ile dağıtılacak hisse başına miktar konusunda bilgi gönderildi :)

Söylim mi :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: blqn - 30 Aralık 2015, 05:39:46
Söylim mi :D

La olm herkese de sana da PM gönderdim zaten :D Daha neyi söyliicen :D
Yok içimde kalmasın diyorsan, söyle kurtul :))

iovanovic

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 30 Aralık 2015, 06:01:54
La olm herkese de sana da PM gönderdim zaten :D Daha neyi söyliicen :D
Yok içimde kalmasın diyorsan, söyle kurtul :))

-:))  -:))