Tcpbux (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Şubat 2012, 11:29:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

(scm)

SCAM

Arkadaşlar merhaba,
site dün açıldı. Ödeme yapar mı yapmaz mı bilmiyorum.
Şu anda üye olursanız 1 aylık ultimate üyelik alırsınız bunun yanında 1 dolar purchase balance veriyor. 1 dolara 500 tıklık reklam verebiliyorsunuz. Açıkçası ben bu nedenle üye oldum. Ödeme alabileceğimi zannetmiyorum. İlk ödemeye kadar scam olur büyük ihtimalle. Ama ultimate üyeliğim boyunca reklamalara tıklamayı düşünüyorum.

Başka bir sitenizin refli link reklamını vermek için üye olunabilir. Bunun dışında bir beklenti içerisinde değilim. Ultimate üye için 0.02 bir tık. Günlük 0.1728 doları garanti ediyor şimdilik. Ama hepimiz biliyoruz bu sitelerin sonunu.
Bol kazançlar..

gokovic

Refinden uye oldum kardeşim.
Sonu belli olsun ama reklam kımsını kullanırız hem bazen ilk ödemelri yapaibliyor demekte yarar var..

FilmsizKalma

Site hayırlı olsun bekeli. Abi ben şunu anlamıyorum bu site scam olacak %100 sende demişssin zaten. Neden türüyor bunlar ya ben 1 cent yatırım yapmam bunlara.. Acaba yapanlarmı var cidden.. Benim görüşüm sitenin maliyeti kadar bile yatırım yapılmıyordur bunlara.Bu adamlar cidden kafayı sıyırmış ya hergün 10 larca site açılıyor ve scam oluyor..
Sözüm sana değil yanlış anlama

bekeli

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 20 Şubat 2012, 11:36:44
Site hayırlı olsun bekeli. Abi ben şunu anlamıyorum bu site scam olacak %100 sende demişssin zaten. Neden türüyor bunlar ya ben 1 cent yatırım yapmam bunlara.. Acaba yapanlarmı var cidden.. Benim görüşüm sitenin maliyeti kadar bile yatırım yapılmıyordur bunlara.Bu adamlar cidden kafayı sıyırmış ya hergün 10 larca site açılıyor ve scam oluyor..

Katılıyorum. Ben de anlamış değilim. Hatta bu nedenle şu anda sadece güvendiğim yerlerde tıklama yapıyorum. Yani tıkladığım ptc site sayısını en aza indirgemeye çalışıyorum. Çoğunu bıraktım. Bizim için önemli mi, bence değil. Ben reklam vermek için üye oldum. Konu tanıtımında da belirttiğim gibi başka bir beklentim yok.

@gokovic, üye olduğun için teşekkürler..

gokovic

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 20 Şubat 2012, 11:36:44

Adaş katılıyorum kesinlikle söyleidklerine..
İlk başladıgımda pek bişi bilmiyoken uye oldum hepsine.
fakat olayı cozdukten sonra eleye eleye 39 tane uye olduklarımdan elemisim :)
Halada elemeye dvm ediyorum elimden bişey kalmadı :) ptcbox yatırım sart ptc de tek çıkar yol  :g :g

lovablegs

aynen bencede para kazanmak içn yatırım şart bu ptc işinde başka çare yok gibi görünüyor...

ata07

ioe nin adminin sitesi ödeme imkansız ben reklam yapıcağım diyorsanız add funs varsa Account balanceden Purchase balanceye Öyle katılın  ;)

bekeli

Alıntı yapılan: ata07 - 20 Şubat 2012, 14:47:03
ioe nin adminin sitesi ödeme imkansız ben reklam yapıcağım diyorsanız add funs varsa Account balanceden Purchase balanceye Öyle katılın  ;)

Üye olur olmaz purchase balance'da 1 dolar oluyor zaten.
Ayrıca account balance'tan purchase balance'a aktarım var.
Ödeme almayı ben de beklemiyorum zaten:)

ata07

ioe dede var ama min aktarım 5$ :D adamlar işini biliyor yani  :)

bekeli

Alıntı yapılan: ata07 - 20 Şubat 2012, 14:53:33
ioe dede var ama min aktarım 5$ :D adamlar işini biliyor yani  :)

Minimum aktarımı test etmek için add funds'a 0.5 dolar yazıp tıkladım ve purchase balance'a aktarım yaptı. Oysa ben aktarmak istemiyordum. Sitenin scam olup olmadığını anlamak için 3 dolara ulaşmaya çalışıyorum.

İki aktif direk ref bir tane de aktif kiralık ref ile 3 günde 1 dolara ulaştım.

İstemeden aktardığım 0.5 dolar ile de 500 tıklık reklam verdim.