Doublerbitcoin (SCAM)

Başlatan yasin 83, 21 Eylül 2015, 14:10:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yasin 83

Alıntı yapılan: zagzagi - 22 Eylül 2015, 21:57:13
Belki de yanlış ifade ettim diğer yorumlarımda.
Aslında site açılıyor, evet. Ancak siteye bitcoin adresimle daha önce kayıt olduğum halde giriş yapamıyorum hesabıma. Aşağıda ingilizce uyarı çıkıyor, all ready exits vs cinsinden.

Hangi tarayıcı üzerinden giriş yaptınsa oradan giriş yapmayı dene. Yada farklı tarayıcıdan giriş yaptıysan kullandığın iki tarayıcıdanda geçmişi sil ve ayarları sıfırla sonra tekrar girmeyi dene.

zagzagi

Alıntı yapılan: yasin 83 - 22 Eylül 2015, 22:37:16
Hangi tarayıcı üzerinden giriş yaptınsa oradan giriş yapmayı dene. Yada farklı tarayıcıdan giriş yaptıysan kullandığın iki tarayıcıdanda geçmişi sil ve ayarları sıfırla sonra tekrar girmeyi dene.

Tavsiyen için teşekkür ederim. Ancak tarayıcım chrome ve tamamen kaldırıp tekrar kurduğum halde hata veriyor.
Neyse, size kazasız bol kazançlar diyelim. Bize nasip olmayacak anlaşılan.

MURDERIGHT

Alıntı yapılan: zagzagi - 22 Eylül 2015, 22:55:56
Tavsiyen için teşekkür ederim. Ancak tarayıcım chrome ve tamamen kaldırıp tekrar kurduğum halde hata veriyor.
Neyse, size kazasız bol kazançlar diyelim. Bize nasip olmayacak anlaşılan.

dostum bu olan şey sitenin kendi eksikliği orda çıkan hata ise zaten kayıtlı olduğunu söylüyor.yani sıkıntı yok.sadece ref linki kullanamayacaksın o kadar

yasin 83

Alıntı yapılan: MURDERIGHT - 22 Eylül 2015, 23:02:21
dostum bu olan şey sitenin kendi eksikliği orda çıkan hata ise zaten kayıtlı olduğunu söylüyor.yani sıkıntı yok.sadece ref linki kullanamayacaksın o kadar

Arkadaşın dediğini uygularsan sorun düzelir belki. Sağ olasın.

erenyener

ticket atmıstım cevap geldi api bozuk dediler parayı geri gönderdiler ilginç

yasin 83

Alıntı yapılan: erenyener - 23 Eylül 2015, 00:08:06
ticket atmıstım cevap geldi api bozuk dediler parayı geri gönderdiler ilginç

coinim sitesi sakat site dostum . blockchain.info sitesini kullansan daha iyi olurdu :)

erenyener

türk sitesi diye kullanıyorum vallahi kim bilir alttan ne işler çeviriyorlar  :)

xarpe

yasin 83

Alıntı yapılan: xarpe - 23 Eylül 2015, 00:52:26
bulaşmayın her an patlayabilir.

O da senin tercihin. Bu konuya giren herkes yatırım yapmıyor zaten. Bugün iki adet ödeme alıp öyle sabitledim konuyu. Sen uyurken ben pc başında oluyorum. Öyle arada bir bu işle meşgul olup yorum yapmakla oluyor. Sen bana her hangi bir şeyin garantisini verebilir misin? Bu siteye 1 btc atanlar bile var. Ve merak etme herkes her şeyin farkında.

Dio

sitede login olma diye bir şey yok. adresi girdiniz ve çerezleri, tarayıcıyı temizlediyseniz bir daha o adresi kullandırtmıyor size. eğer o adresten yatırım yaptıysanız bir sorun olmaz o yatırımın gerisayımı hala devam ediyordur. tarayıcıyı temizlediniz ve tekrar yatırım yapmak istiyorsanız başka bir btc adresiyle denemeniz gerekiyor. blockchainde istediğiniz kadar btc adresi edinebilirsiniz.