Doublerbitcoin (SCAM)

Başlatan yasin 83, 21 Eylül 2015, 14:10:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zagzagi

Alıntı yapılan: Dio - 23 Eylül 2015, 01:38:17
sitede login olma diye bir şey yok. adresi girdiniz ve çerezleri, tarayıcıyı temizlediyseniz bir daha o adresi kullandırtmıyor size. eğer o adresten yatırım yaptıysanız bir sorun olmaz o yatırımın gerisayımı hala devam ediyordur. tarayıcıyı temizlediniz ve tekrar yatırım yapmak istiyorsanız başka bir btc adresiyle denemeniz gerekiyor. blockchainde istediğiniz kadar btc adresi edinebilirsiniz.

Benim aradığım cevap buydu. Çok teşekkür ederim. Evet çerez temizliği yapmıştım. Sanırım ondandır, eyvallah sağ olasın.
Neyse, her işte bir hayır vardır. Galiba bu siteden bana hayır yok gibi :)
Geri çekiliyorum :)

yasin 83

Alıntı yapılan: zagzagi - 23 Eylül 2015, 01:57:23
Benim aradığım cevap buydu. Çok teşekkür ederim. Evet çerez temizliği yapmıştım. Sanırım ondandır, eyvallah sağ olasın.
Neyse, her işte bir hayır vardır. Galiba bu siteden bana hayır yok gibi :)
Geri çekiliyorum :)

Site çalışmaya devam ediyor. Ödemeler sürüyor.

yasin 83

Ödeme 3. Hala ödüyor.

ödeme kanıtı kaldırıldı. konu tanıtımlarında kanıt paylaşmıyoruz

MURDERIGHT

Alıntı yapılan: yasin 83 - 23 Eylül 2015, 20:31:32
Ödeme 3. Hala ödüyor.

sen bayağa bir erken davranmışsın yav usta :D keşke biraz daha büyük atsaymışsın malı götürüyormuştun :)

yasin 83

Alıntı yapılan: MURDERIGHT - 23 Eylül 2015, 21:43:48
sen bayağa bir erken davranmışsın yav usta :D keşke biraz daha büyük atsaymışsın malı götürüyormuştun :)

Elimde milyon olsa harcarım ben. Size tavsiyem siteye üç beş dolar atın ikiye katlayın. Esas ödemem yolda 2 gün sonra geliyor :)

MURDERIGHT

Alıntı yapılan: yasin 83 - 23 Eylül 2015, 22:10:09
Elimde milyon olsa harcarım ben. Size tavsiyem siteye üç beş dolar atın ikiye katlayın. Esas ödemem yolda 2 gün sonra geliyor :)

yasin işine karışmak gibi olmasın ama bundan sonra atma :D
2 gün sonra ne kadarlık ödeme alıyorsun ?

yasin 83

Alıntı yapılan: MURDERIGHT - 23 Eylül 2015, 22:15:05

yasin işine karışmak gibi olmasın ama bundan sonra atma :D
2 gün sonra ne kadarlık ödeme alıyorsun ?

Ben sana site öleceği zaman söylerim. Bu site kar etmeden gitmez. En az 15 günü var. İki hafta daha gider. Ben riski severim dostum. İşin ucunda ölümde olsa tınlamam :)

MURDERIGHT

Alıntı yapılan: yasin 83 - 23 Eylül 2015, 22:19:55
Ben sana site öleceği zaman söylerim. Bu site kar etmeden gitmez. En az 15 günü var. İki hafta daha gider. Ben riski severim dostum. İşin ucunda ölümde olsa tınlamam :)
yeni konuya gelirmiisn fikirlerini merak ediyorum :)

MURDERIGHT

site yaklaşık 6 saattir ödeme yapmıyor.
2 tane pendingim var.
sakın yatırım yapmayın.
adamlar kaçıyor.

yasin 83

Alıntı yapılan: MURDERIGHT - 25 Eylül 2015, 22:05:01
site yaklaşık 6 saattir ödeme yapmıyor.
2 tane pendingim var.
sakın yatırım yapmayın.
adamlar kaçıyor.

Dostum 24 saat sonra ödememin gelmesi gerek. Bana üç ödeme geldi. Ana ödemeyi bekliyorum.