Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rillahops411

bu şekilde büyük harflerle mesaj yazmak yasaktır. sorunuz varsa soru cevap alanında sorunuz.

sorduğunuz konu hakkında bilgi almak için konusuna yazabilirsiniz ayrıca

piccolo97

Selam,bitcoinleri 2ye katlayan siteler scammidir?Scam deyilse hangi siteyi oneririsiniz?.

Bozkurt88

Alıntı yapılan: piccolo97 - 14 Şubat 2017, 11:05:25
Selam,bitcoinleri 2ye katlayan siteler scammidir?Scam deyilse hangi siteyi oneririsiniz?.

Bitcoinleri 2ye, 4e, 10a katlama gibi bir sistem yoktur. Scam sitelere paranızı kaptırmayın boşuna. Göstermelik ödeyenler vardır elbet lakin Türklere ödeyenine rastlamadım.

Mixer yazımlarına para yatırabilirsiniz. Bazı müşteriler özel cüzdanlarına aklanmış bitcoin yatırmak istediklerinden sistem sizin cüzdanınızı kullanarak karıştırma işlemi yapmakta. Karşılığında miktara göre komisyon almaktasınız. Bunun haricindeki sistemlerin hepsi dolandırıcılık amaçlı sosyal mühendislik projeleridir. Zaten ödeme teyidi gösterilen adreslere bakın. Para yatan adreste yarısı veya 4/1 oranda ücret çıkışı var mıydı? Örneğin: Sistem 24 saat sonra ödeme yapacağını bildiriyor. Örnek ödeme linkinde Cüzdana 0,4 BTC giriş göstermişler. Bu giriş tutarından 24 saat önce yatırımın yarısı olan 0,2 BTC çıkış var mı? Yoksa zaten scamdır. Bilginize. @piccolo97

piccolo97

Onemli bilgileriniz icin tesekkurler.Arasdirdum biraz ne youtube da ne de google bir bilgiye ulasamadim.Size ozelden bir site atiyim bakin scammi,realmi.

mutsuzsun

hepinizi bol kazançlar arkadaşlar.

benim iki sorum olacaktı.

birincisi blockhain kullanıyorum fakat verdiğim komisyonlar kazandıklarımı götürüyor.
xapo kullanıyorum o da her hafta bit adresini yeniliyor. ondada komisyon yok.
başka bir tavsiyeniz varmıdır.

ikinci sorumda btctürk ve koinim siteleri aktif değil. banka hesabıma yada kredi kartıma ödeme alabileceğim cüzdanlar varmı.

( not: konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim adminlerden )

teşekkürler.

Bozkurt88

Kalıcı cüzdan adresi mi istiyorsunuz? Bilgisayar cüzdanı kullanabilirsiniz. Multibit, Bitcore, Electrum gibi. Telefonda ya da bilgisayarda komisyon ödemeden kullanabilrsiniz.

mutsuzsun

Alıntı yapılan: Bozkurt88 - 16 Şubat 2017, 14:29:19
Kalıcı cüzdan adresi mi istiyorsunuz? Bilgisayar cüzdanı kullanabilirsiniz. Multibit, Bitcore, Electrum gibi. Telefonda ya da bilgisayarda komisyon ödemeden kullanabilrsiniz.

peki bilgisayara format attığımda yada programları yeniden kurduğumda cüzdan numaram sabit kalırmı hep yenilenirmi.

Bozkurt88

Alıntı yapılan: ptcrcp - 16 Şubat 2017, 15:09:41
peki bilgisayara format attığımda yada programları yeniden kurduğumda cüzdan numaram sabit kalırmı hep yenilenirmi.

SEED kodu diye bir sistem var. Bilgisayarınızın veya telefonunuzun başına bir iş gelirse programı yeniden yüklediğinizde kurulum aşamasında "mevcut cüzdanım var" seçeneğini seçip SEED kodunu girerseniz eski cüzdanınızla işlem yapmaya devam edersiniz. Aynı şekilde bilgisayarınıza bir iş gelmese bile başka bilgisayara da ekstra olarak yedek olsun diye programı yükleyip seed kodu ile aynı anda başka bilgisayarlarda da açabilirsiniz.

mutsuzsun

Alıntı yapılan: Bozkurt88 - 16 Şubat 2017, 16:53:09
SEED kodu diye bir sistem var. Bilgisayarınızın veya telefonunuzun başına bir iş gelirse programı yeniden yüklediğinizde kurulum aşamasında "mevcut cüzdanım var" seçeneğini seçip SEED kodunu girerseniz eski cüzdanınızla işlem yapmaya devam edersiniz. Aynı şekilde bilgisayarınıza bir iş gelmese bile başka bilgisayara da ekstra olarak yedek olsun diye programı yükleyip seed kodu ile aynı anda başka bilgisayarlarda da açabilirsiniz.

cevapların için teşekkürler.

peki 2 sorum daha olacak. bu programın bağlı olduğu serverlar kapanırsa yada başka bir durumda coinlerim gidermi. birde ilk sorumda olduğu gibi türkiyedeki bankaralara yada kartlara para aktaracağım coin sitesi cüzdanı yada başka bir yolu varmı

Bozkurt88

Alıntı yapılan: ptcrcp - 16 Şubat 2017, 17:15:20
cevapların için teşekkürler.

peki 2 sorum daha olacak. bu programın bağlı olduğu serverlar kapanırsa yada başka bir durumda coinlerim gidermi. birde ilk sorumda olduğu gibi türkiyedeki bankaralara yada kartlara para aktaracağım coin sitesi cüzdanı yada başka bir yolu varmı

Cüzdan serveri kapansa dahi bitcoin server a bağımlı olarak çalışmaz. Cüzdandaki veriler kaybolmaz. Cüzdanı başka server a yönlendirip cüzdandan BTC çıkışı sağlarsınız her şekilde. Server dediğiniz şey sonuç bir ağ yapısı. Çıkış kanalı kapansa bile yeni kanal her zaman bulunur. Ama üretilmiş BTC hashleri asla kaybolmaz.