Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mutsuzsun

Alıntı yapılan: Bozkurt88 - 16 Şubat 2017, 21:35:13
Cüzdan serveri kapansa dahi bitcoin server a bağımlı olarak çalışmaz. Cüzdandaki veriler kaybolmaz. Cüzdanı başka server a yönlendirip cüzdandan BTC çıkışı sağlarsınız her şekilde. Server dediğiniz şey sonuç bir ağ yapısı. Çıkış kanalı kapansa bile yeni kanal her zaman bulunur. Ama üretilmiş BTC hashleri asla kaybolmaz.

peki bunları kredi kartına yada banka hesabıma nasıl gönderirim. ne gibi yöntemler izlemem gerekli

Bozkurt88

Alıntı yapılan: ptcrcp - 17 Şubat 2017, 16:14:37
peki bunları kredi kartına yada banka hesabıma nasıl gönderirim. ne gibi yöntemler izlemem gerekli

Kişisel cüzdandaki bozdurulacak miktarı ya bir borsaya yönlendireceksiniz ya da tüccar sitelerinde dükkan açmış kişilere transfer edip onların bildirdiğiniz yönteme ödeme yapmasını isteyeceksiniz. Olanaklar geniştir. Her geçen gün de daha da genişliyor. Bilginize.

Oymer007

merhaba arkadaşlar koinim otomotik olarak btc adresimi değiştirmiş çoğu kullanan arkadaşın btc adresini de  değiştirmiş diye tahmin ediyorum ve benim değişiklikten haberim olmadığı için çekim talimatını verdim şimdi gelecek olan para hesaba yatarmı varmı başına gelen böyle bir olay gelen arkadaşlar

gkhan08

zihinkahvesi

Alıntı yapılan: Oymer007 - 18 Şubat 2017, 23:41:48
merhaba arkadaşlar koinim otomotik olarak btc adresimi değiştirmiş çoğu kullanan arkadaşın btc adresini de  değiştirmiş diye tahmin ediyorum ve benim değişiklikten haberim olmadığı için çekim talimatını verdim şimdi gelecek olan para hesaba yatarmı varmı başına gelen böyle bir olay gelen arkadaşlar

Eski adresin hala senin hesabına tanımlı ve eski adresine çekeceğin her btc hesabına geçecektir. Bir problem yok için rahat olsun.

Oymer007

Alıntı yapılan: gkhan08 - 18 Şubat 2017, 23:43:30
Merhabalar. Eski adres sizindir btc niz hesabınıza gelir.

çok teşekkürler gökhan bey eski hesabı kullanmaya devam etsem bir sıkıntı olurmu acaba ? normalde hemen onaylanan para gönderimi blockchain adresinde 1.5 saattir onaylanmayınca merak ettim

Oymer007

boss

Çekim işleminizden sonra yinede güvenlik için değiştirin bence

gkhan08

Sorun olcağını sanmıyorum. Çünkü o adres size tanımlıdır.Ama btc alcağın sitede değiştirme şansın var ise değiş için rahat etsin.

manjimurai

Cocuk saglam yere konu acti , baska yere acsa 2 gunde cevp gelmezdi vla
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)