Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Neha27

Öncelikle yanlış yere actiysam moderatorlerim gerekli yere taşırsa sevinirim ben coin madenciliği yapmayı düşünüyorum altcoin bitcoin hariç litecoin etherium vs vs coin madenciliği yapmayı düşünüyorum konuyla ilgili bilgi sahibi olan arkadaşlar konuya bilgilendirme yapabilirse çok memnun olurum

tunç

Alıntı yapılan: Neha27 - 09 Nisan 2017, 22:08:52
Öncelikle yanlış yere actiysam moderatorlerim gerekli yere taşırsa sevinirim ben coin madenciliği yapmayı düşünüyorum altcoin bitcoin hariç litecoin etherium vs vs coin madenciliği yapmayı düşünüyorum konuyla ilgili bilgi sahibi olan arkadaşlar konuya bilgilendirme yapabilirse çok memnun olurum
ben açıkçası coin madenciliği önermiyorum. niye dersen ethereumu ele alalım. martın başında bir eth 0.01 bitcoindi. martın 25'inde 0.057 bitcoin oldu. 25 günde 5.7 kat. o tarihte madenciliğe başlamış olsan şuan yatırdığın paranın %10'u bile çıkmamıştı. yani madencilik yerine al-sat yapmak çok ama çok karlı. tabi ben bu işleri biraz öğrenmek istiyorum diyosan küçük yatırımlarla deneyebilirsin.

trojex

S.a Arkadaşlar öncelikle biliyorsunuz mağlum btcturk kapandı alım satıma internette gezinirken bitkapital diye bi site gördüm ama halihazırda üyelik falan yapmadım btcturk deki gibi burada da al sat yapabiliyormuyuz acaba başka bir hesaptan transfer edip bozdurma işlemi falan oluyormu.

Bozkurt88

Alıntı yapılan: trojex - 14 Nisan 2017, 18:46:19
S.a Arkadaşlar öncelikle biliyorsunuz mağlum btcturk kapandı alım satıma internette gezinirken bitkapital diye bi site gördüm ama halihazırda üyelik falan yapmadım btcturk deki gibi burada da al sat yapabiliyormuyuz acaba başka bir hesaptan transfer edip bozdurma işlemi falan oluyormu.

BTCTürk gibi alım-satım ve Türk Bankalarına para transferi yapabilirsin. Tek farkı ilk üyelikte giriş setup dosyası oluşturuluyor ve sonraki girişlerinde o dosya olmadan giriş yapamıyorsun. Özetle çok güvenli bir durum bu. Güvenlik Dosyanı kendin taşıyorsun. :)

ibt1903

200 liralık bitcoin almak istiyorum. Araştırdım bir sürü farklı site gördüm ancak kafam karıştı. Kredi kartı ile almayı düşünüyordum kredi kartı ile kolay alım yapılabilen siteler var ancak kredi kartı ile alımlarda nakit avans şeklinde çekim yapıldığını faizinin yüksek olduğunu okudum.Pek doğru gibi gelmesede tedirgin oldum.
Sizce şu an nerden bitcoin alabilirim?
Aranızda gönderebilecek birisi var mı,Karşılıklı güven nasıl sağlanabilir?
Kredi kartı ile alımda herhangi bir sıkıntı çıkar mı hangi siteden alabilirim?
Banka hesabından havale ya da eft ile mi almalıyım nereden nasıl alabilirim?
Cevaplarınızı bekliyorum bir an önce alım yapmak istiyorum şimdiden çok teşekkür ederim :)

bileydin

Alıntı yapılan: ibt1903 - 18 Nisan 2017, 20:22:30
200 liralık bitcoin almak istiyorum. Araştırdım bir sürü farklı site gördüm ancak kafam karıştı. Kredi kartı ile almayı düşünüyordum kredi kartı ile kolay alım yapılabilen siteler var ancak kredi kartı ile alımlarda nakit avans şeklinde çekim yapıldığını faizinin yüksek olduğunu okudum.Pek doğru gibi gelmesede tedirgin oldum.
Sizce şu an nerden bitcoin alabilirim?
Aranızda gönderebilecek birisi var mı,Karşılıklı güven nasıl sağlanabilir?
Kredi kartı ile alımda herhangi bir sıkıntı çıkar mı hangi siteden alabilirim?
Banka hesabından havale ya da eft ile mi almalıyım nereden nasıl alabilirim?
Cevaplarınızı bekliyorum bir an önce alım yapmak istiyorum şimdiden çok teşekkür ederim :)

Paribu veya Koinim Türkiye için.

Gönderebilecek arkadaşlar vardır, ticaret yapacağınız üyelerin e- ticaret puanını gözden geçirin ve forum da üyelik tarihine bakmanızı tavsiye ederim. Escrow (aracı) kullanabilirsiniz @Mucahid modumuz yanlış hatırlamıyorsam gönüllü olarak bu hizmeti veriyordu uygun olduğu zamanlar da.

Kredi kartı ile alım hiç yapmadım, yanlız kullanan kişilerden bildiğim kadarı ile yüksek bi oran ile komisyon ekleniyormuş.

Paribu veya Koinim ile üyeliğinizi açtıktan sonra istediğiniz şekilde ödeme yapabilirsiniz...

ibt1903

Alıntı yapılan: bileydin - 19 Nisan 2017, 00:00:23

Paribu veya Koinim Türkiye için.

Gönderebilecek arkadaşlar vardır, ticaret yapacağınız üyelerin e- ticaret puanını gözden geçirin ve forum da üyelik tarihine bakmanızı tavsiye ederim. Escrow (aracı) kullanabilirsiniz @Mucahid modumuz yanlış hatırlamıyorsam gönüllü olarak bu hizmeti veriyordu uygun olduğu zamanlar da.

Kredi kartı ile alım hiç yapmadım, yanlız kullanan kişilerden bildiğim kadarı ile yüksek bi oran ile komisyon ekleniyormuş.

Paribu veya Koinim ile üyeliğinizi açtıktan sonra istediğiniz şekilde ödeme yapabilirsiniz...
Hocam teşekkürler koinimden almaya karar verdim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Turkhack05

Selam millet dogecoin toplayan arkadaslar  asagiya yorum atsın sayi fazla ose bir ekmek kapisida ben acmak istiyorum

pyremis

Merhaba arkadaslar ben bugün dalgınlığıma geldi ve btc gönderirken 1 harf eksik yazdım ve gönderdim para çöpemi gitti bir sey yapabilirmiyim.bunu icin bir fikri olan varmı

Mucahid

Alıntı yapılan: pyremis - 20 Nisan 2017, 21:20:49
Merhaba arkadaslar ben bugün dalgınlığıma geldi ve btc gönderirken 1 harf eksik yazdım ve gönderdim para çöpemi gitti bir sey yapabilirmiyim.bunu icin bir fikri olan varmı

Maalesef çöpe gitti.  :(