Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibt1903

[IMG]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170422/a5e23c6a6df1b0cf94e5d54c53af9917.jpg[/img]

Arkadaşlar bu HUOBI sitesini kullanan, bilgisi olan var mı? Güvenilir midir?
Fotoğrafta gözüktüğü üzere huobi'de 1 BTC fiyatı 1028.25 dolar iken bitfinex'te 1344.20 dolar. Yani huobiden alıp bitfinexte satarak kafadan 316 dolar kâr elde edilebilir. Arada çok fazla fark var. Bitfinex hakkında da bilgim yok ancak poloniexte satılarak da  aşağı yukarı 300 dolar kâr elde edilebilir. Günlük bu şekilde sürekli yaptığınızı düşünsenize. İş sadece 1 BTC yi alacak paraya bakıyo sonra sürekli al sat kolun yorulana kadar. Müthiş para kazanılır.
Aranızda bu şekilde arbitraj yapan var mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Futurenet

Alıntı yapılan: ibt1903 - 23 Nisan 2017, 01:38:26

Arkadaşlar bu HUOBI sitesini kullanan, bilgisi olan var mı? Güvenilir midir?
Fotoğrafta gözüktüğü üzere huobi'de 1 BTC fiyatı 1028.25 dolar iken bitfinex'te 1344.20 dolar. Yani huobiden alıp bitfinexte satarak kafadan 316 dolar kâr elde edilebilir. Arada çok fazla fark var. Bitfinex hakkında da bilgim yok ancak poloniexte satılarak da  aşağı yukarı 300 dolar kâr elde edilebilir. Günlük bu şekilde sürekli yaptığınızı düşünsenize. İş sadece 1 BTC yi alacak paraya bakıyo sonra sürekli al sat kolun yorulana kadar. Müthiş para kazanılır.
Aranızda bu şekilde arbitraj yapan var mı?

Al sat şekilde kazancı bilmiyorum ama iyi bir şey sanırım

Bozkurt88

4 farklı borsada onaylı üyeliğim var. Her sabah ve öğleden sonraları düzenli olarak birisinden alıp diğerinden satıp bir diğerinden başka coin birimine çeviriyorum. Yapmak istediğiniz planı bilmiyorum. Ancak gerçekten iyi bir fikriniz/planınız varsa günlük 300 $ sizin için çerez parası olacaktır. Bilginize. @ibt1903

smbllr424

bu borsaları burada veya pm ile söyleyebilirmisiniz poloniex dısında

buzz

Alıntı yapılan: smbllr424 - 23 Nisan 2017, 21:53:36
bu borsaları burada veya pm ile söyleyebilirmisiniz poloniex dısında

oww  :m planlar büyük @smbllr424
bol kazançlar  :g
Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

smbllr424

ibt1903

Alıntı yapılan: Bozkurt88 - 23 Nisan 2017, 21:50:49
4 farklı borsada onaylı üyeliğim var. Her sabah ve öğleden sonraları düzenli olarak birisinden alıp diğerinden satıp bir diğerinden başka coin birimine çeviriyorum. Yapmak istediğiniz planı bilmiyorum. Ancak gerçekten iyi bir fikriniz/planınız varsa günlük 300 $ sizin için çerez parası olacaktır. Bilginize. @ibt1903
Hocam evet dediğiniz gibi 300$ komik bir miktar olacak ancak başlamak için yeterli param yok malesef ah bir btc alacak parayı bulabilsem...
Yapmak istediğim sadece ucuz olan borsadan btc alıp pahalı olanda satmak. Bu kadar basit aslında. Yükselecek mi diye bekleme derdi yok , emir girip beklemek yok.
Siz dediğim gibi yapıyor musunuz yani? Eğer imkanınız var ise şiddetle öneririm

malatyadetay

www.koinim.com

arkadaşlar bu site ile ilgili kafam karıştı..
kullanılabilir bir platform mu yoksa başka siteler daha mı güvrnli
bilgisi olan bitcoin ile uğraşan arkadaşlardan destek bekliyorum..
Not: konu yalnış bölüme açıldı ise kusura bakmayın..
saygılar...

ikose

Bitcoin ile ilgili sorularımızı Soru - cevap alanı onumuzdan soruyoruz @METROPOL   :y

ibt1903

Alıntı yapılan: METROPOL - 24 Nisan 2017, 10:45:59
www.koinim.com

arkadaşlar bu site ile ilgili kafam karıştı..
kullanılabilir bir platform mu yoksa başka siteler daha mı güvrnli
bilgisi olan bitcoin ile uğraşan arkadaşlardan destek bekliyorum..
Not: konu yalnış bölüme açıldı ise kusura bakmayın..
saygılar...
Güvenilirdir kötü bir duyuma rastlamadım alışverişte yaptım sıkıntı olmadı. Yine de araştırmakta fayda var.