Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cocoextra

blockahainde 120.000 üzeri  onaylanmamış  işlem var yine   (sns)

investor

evet devam ediyor sorun..

socrates0025

Coinbase düzelir düzelmez tüm yatırımımı başka bir walleta taşımak istiyorum arkadaşlar hangi walleti tavsiye edersiniz? Bu arada ethereum wallet olması lazım.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bozkurt88

Alıntı yapılan: socrates0025 - 11 Mayıs 2017, 14:55:23
Coinbase düzelir düzelmez tüm yatırımımı başka bir walleta taşımak istiyorum arkadaşlar hangi walleti tavsiye edersiniz? Bu arada ethereum wallet olması lazım.

https://www.exodus.io

Tüm cüzdanlar mevcut işini fazlasıyla görecektir.

investor

Coinbase sorunları hallettik diye bir güncelleme duyurusu yapmış fakat.Halâ transferimin pendikte olduğunu gördüm ve kendilerine iletişim kanalından durumu bildirdim.Sonuç bekliyorum..

ozgurozkan

Bitcoin fiyatı 1 günde 1890$'dan 1730$'a düştü. Belirgin sebep İngiltere hastahane sistemi dahil 60,000 bilgisayara virüs bulaşmış (yaklaşık 30 ülkede) ve virüs fidye virüsü. Yani bilgisayarınızı kilitliyor açmak için 100 dolarlık bitcoin istiyor. 1 hafta içinde göndermezseniz kilitin şifresini de siliyorlar sistemden. Bu ülkeler arsında türkiye de var. Sanırım insanlar bitcoin'in yasaklanacağını falan düşünüp elindekileri satıyorlar. Tabi alıcılar için büyük fırsat oldu bu.

bileydin

Bitfinex borsasın da banka sorunlarından dolayı para giriş ve çıkışı olmuyordu. Borsa kullanıcıları da mevcut bakiyelerini BTC veya LTC olarak borsadan çıkışını sağlayabiliyordu bu da fiyatın şişmesine neden oldu.

http://coinadam.com/bitfinexden-duyuru-var-durumlar-karisiyor/

nOd

Alıntı yapılan: carlosnewt - 17 Nisan 2017, 12:45:13
Konu yeniden düzenlenmiştir.

Konu sahibi oldugunuz icin size danisayim dedim bu blockhainde RippleCoin ve digger coinleride tutabiliyormuyuz yoksa her coin icin ayri bir cuzdanmi gerekiyor?

atsilak

faucethub sitesinin iki gün önce gönderdiği sthler hala pendingde ve faucethub sitesine de erişim yok acaba bir sorun mu var ki

Futurenet

[spoiler]Sayın Kullanıcılarımız,

16 Mayıs 2017 tarihinden itibaren siz değerli kullanıcılarımıza hizmet vermeye kaldığımız yerden devam ediyoruz.   

Yeni dönemde; BTCTurk mevcut teknik ekip ve altyapısını Türkiye'ye taşıyarak faaliyetlerini sürdürüyor olacak. Parasal işlemlerinizi bankacılık sistemi üzerinden yapabileceğiniz gibi BDDK lisanslı bir e-para ödeme sistemi olan Papara ile de yapabilirsiniz.

BTCTurk 16 Mayıs - 16 Haziran 2017 döneminde yapacağınız alış satış işlemlerinden; Papara ise para yatırma işlemlerinden komisyon almayacaktır.

Bize göstermiş olduğunuz destek ve anlayış için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

BTCTurk ekibi
[/spoiler]Btc Türk yeniden dönüyoruz diye mail attı arkadaşlar sizede geldimi