Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kazims

sabahtan beri polo ya btc gitmedi.

blockchainde sıkıntı var galiba onay almadı

ver mı bugün başına gelen

ibt1903

Alıntı yapılan: METROPOL - 02 Mayıs 2017, 19:17:43
arkadaşlar 1 haftadır şu BTC işini çözmeye uğraşıyorum
sorunum şu coinbase hesabım var..
1-Bu hesapta doğrulama gerekli mi
2- ben bitcoin olarak çeşitli sitelere yatırım yapmak istiyorum..mevcut coinbase hesabıma nasıl btc yüklerim
3-coinbase haricinde kartımdan para transfer ederek btc alabileceğim başka bir adres varmıdır?
herkese teşekkürler
Konu yalnış yerde ise kusura bakmayın..
Kredi kartı ile almanı tavsiye etmem. Koinimden almanı tavsiye ederim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

znrcn

Alıntı yapılan: Mucahid - 08 Nisan 2016, 14:19:11
BTC gönderilemiyor sabahtan beri.Confirmations yazısına tıklayınca "This transaction is unknown." hatası veriyor.Ancak BTC almakta bir sorun yok.Bilen var mı?

Bu hatayı bugün alan oldu mu acaba?

kazims

Alıntı yapılan: znrcn - 03 Mayıs 2017, 12:39:02
Bu hatayı bugün alan oldu mu acaba?

onu bilmemde benim 32 saatir poloniexe geçmedi btc

çok fazla işlem kaynaklı sorun olabilir seninkide

hala doğrulanmamış işlemde duruyor.

prayer

Bitcoin'in detaylı anlatımını yapabilecek, bilgiler verebilecek var mı? Nasıl kullanılır? Kazancı nasıl çekilir? Referans ile de üye olabilirim. Anlamadan girmek istemiyorum sisteme. Teşekkürler.

Bozkurt88

Alıntı yapılan: prayer - 06 Mayıs 2017, 17:07:30
Bitcoin'in detaylı anlatımını yapabilecek, bilgiler verebilecek var mı? Nasıl kullanılır? Kazancı nasıl çekilir? Referans ile de üye olabilirim. Anlamadan girmek istemiyorum sisteme. Teşekkürler.

126 sayfada ayrı ayrı her türlü soru ve cevapları mümkün. Okumaya üşendiniz galiba :)

buzz

coinbase de aldığım ödemelerim onaysız kalıyor.bazısı 24 saati geçti.hala onayları sıfırda duruyor
blockchain den mi kaynaklanıyor acaba
bu sorunu yaşayan başkası var mı?
Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

socrates0025

Alıntı yapılan: buzz - 10 Mayıs 2017, 10:09:24
coinbase de aldığım ödemelerim onaysız kalıyor.bazısı 24 saati geçti.hala onayları sıfırda duruyor
Ben iki gündür işlem yapmadım acaba bir gelişme var mı? Hala onaylanmadı mı ödemeleriniz?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tiki93

Alıntı yapılan: buzz - 10 Mayıs 2017, 10:09:24
benim başımada gelmişti araştırmıştım biraz okuduğum kadarı ile size gönderirken girilen fee düşük olduğu için onay alamıyor blokların boyutu dolana kadar en fazladan aza gidiliyor sizinkine sıra gelmiyor hiç böyle bir şeyler okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum

buzz

Alıntı yapılan: socrates0025 - 10 Mayıs 2017, 14:50:39
Ben iki gündür işlem yapmadım acaba bir gelişme var mı? Hala onaylanmadı mı ödemeleriniz?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şimdi bakabildim ancak.eski olan onaylanmış
dün gelen hala bekliyor.her halde oda yarın onaylanır
aynı ödemeleri sürekli alırım ama ilk kez böyle oldu
Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.