Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tyriaeum

Alıntı yapılan: mhmt.yurttas - 16 Haziran 2017, 02:25:41
eyv teşekkür ederim ben 7 tane amd rx580 8gb ekran kartı aldım bakalım birşeyler yapmaya çalışıcam bulaşmış bulundum artık
Nereden buldunuz kaça aldınız merak ettim hocam?

bileydin

Poloneix kullanmayın arkadaşlar bu aralar çok sorunlu 2 haftadır 65 ltc beklemeye aldı. Ticketlarımı cevap alamıyorum...

Fatih25

poloniex hesabım sebepsizce kapatılmış, içerdeki 0.1 btc civarında btc de yok ortada suan maile cevab vermiyorlar

bileydin

Alıntı yapılan: Fatih25 - 22 Haziran 2017, 23:58:40
poloniex hesabım sebepsizce kapatılmış, içerdeki 0.1 btc civarında btc de yok ortada suan maile cevab vermiyorlar

Ticketlara bakmıyorlar, utanmadan birden fazla ticket atmamı ve diğer ticketlerimi sildiklerini belirten mail attılar. Dalga geçiyorlar galiba (prt)

Fatih25

Alıntı yapılan: bileydin - 23 Haziran 2017, 00:00:37
Ticketlara bakmıyorlar, utanmadan birden fazla ticket atmamı ve diğer ticketlerimi sildiklerini belirten mail attılar. Dalga geçiyorlar galiba (prt)

ben 5 gündür bekliyorum cevab yok valla, ya siteye saldırı var yada noldu bilmiom, ama heaabımı kapatacak bir neden bulamıom

berat0534

Coinbase transfer ücreti alıyormuş almıyor diye biliyordum.
  transfer ücreti vermeden gönderebileceğim bir cüzdan varmı bildiğiniz  , veya coinbaseden fee siz gönderme
50k satoshi göndercem   95k  fee ücreti istiyor 2.5 dolar a yakın . Yorumlarınızı bekliyorum.

gokhantech

Alıntı yapılan: METROPOL - 16 Haziran 2017, 20:54:07
SAyın arkadaşlar payeer ile bağlarımı koparmak üzereyim. ödeme yapamıyorum sisteme.. poloya para yatıracağım. sağlam bir ödeme aracısı sistem var mı kullandığınız. kredi kartı ile falan ödeme alan..oradan da istediğimiz yere aktarabildiğimiz..

Böyle birşey var.
https://www.youtube.com/watch?v=iaX6U6QX0pc

ozk1600

Arkadaşlar hesabımda 98 dolarım vardı 15 gün giremedim işlerden dolayı bugün açtım hesabımı 98 dolarımın olmadığını gördüm :'( :'( bu konuyla ilgili ne yapmam gerekir yardım edebilecek arkadaşlara teşekkür ederim

ikose

Alıntı yapılan: ozk1600 - 23 Haziran 2017, 17:36:12
Arkadaşlar hesabımda 98 dolarım vardı 15 gün giremedim işlerden dolayı bugün açtım hesabımı 98 dolarımın olmadığını gördüm :'( :'( bu konuyla ilgili ne yapmam gerekir yardım edebilecek arkadaşlara teşekkür ederim
Hesabım derken neredeki hesabında olduğunu net yazarsan yardımcı olmaya çalışırız tabiii
@ozk1600

ozk1600

Alıntı yapılan: ikose - 23 Haziran 2017, 19:19:27
Hesabım derken neredeki hesabında olduğunu net yazarsan yardımcı olmaya çalışırız tabiii
@ozk1600
neobux hesabıma bir süre giriş yapmadım hesabımda 98 dolarım vardı hesaba bugün giriş yaptım para sıfırlanmış  :(