Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BySuat

Alıntı yapılan: bileydin - 09 Haziran 2017, 20:50:18

Kendi gücünüz dahilinde sizde risk alıp bölebilirsiniz, şunu unutmamak gerek Alp arkadaşımız kazandı diye sizin de kazacanağınızın bir garanti yok.

Atığım postu inceleyebilirsiniz...

https://www.gelirkapisi.com/altcoinler/altcoin-al-sat-stratejileri/msg511172/#msg511172

baktım, dediğiniz gibi garantisi yok bir kaç güne Alp Işık da son durumun güncellemesi yapar heralde

mertcan35

arkadaşlar  kolay  gelsin genesisden ethereum kazımı için kredi kartımla işlem yaptım kartla olduğu için 30 gün sonra ilk ödeme toplu gelicekmiş söylendğine göre ancak anlamadğım bi kaç soru var 1 genesis direkt mi parayı yatırcak hesabıma 2 eth o gunkü kurundan mı yatıcak para 3 cüzdan acmama gerek var mı ki eğer direkt hesabıma yatırılcaksa neden acıyorum 4 cüzdan actığımda nasıl nerden paraya dönüştürcem

carlsberg

Bişey soracagim bu ethereum lari cüzdanımıza attik daha sonra bunlari tl ye nasil çeviriyoruz. Önce btc sonra TL'mi olacak.?? Ben eth cüzdan açmak istiyorum ama sonrasi ne olacak? Mesela paribu hesabım var ona nasil atacagim ilerde?

tyriaeum

Alıntı yapılan: carlsberg - 11 Haziran 2017, 01:40:38
Bişey soracagim bu ethereum lari cüzdanımıza attik daha sonra bunlari tl ye nasil çeviriyoruz. Önce btc sonra TL'mi olacak.?? Ben eth cüzdan açmak istiyorum ama sonrasi ne olacak? Mesela paribu hesabım var ona nasil atacagim ilerde?
Poloniex gibi borsalarda elindeki Ethereum'ları BTC'e çevirip Btcturk'e atıyoruz. Btcturk'te TL'ye çeviriyoruz.

carlsberg

Alıntı yapılan: tyriaeum - 12 Haziran 2017, 00:31:50
Poloniex gibi borsalarda elindeki Ethereum'ları BTC'e çevirip Btcturk'e atıyoruz. Btcturk'te TL'ye çeviriyoruz.
Peki ethereum walletden btc ye çevirtemiyormuyuz birde poloniex emi üye olmalıyız.

tyriaeum

Alıntı yapılan: carlsberg - 12 Haziran 2017, 11:59:03
Peki ethereum walletden btc ye çevirtemiyormuyuz birde poloniex emi üye olmalıyız.
Hayır cüzdanlarda çevirim yapılamaz. Borsalarda yapabilirsiniz anca. Polonoiex'e üye olup istediğimiz coin'i atıp BTC ile al-sat yapabiliriz.

mhmt.yurttas

ekran kartı alıp bitcoin üretme hakkında bilgi alabilecegim yer var mı?birde aramızda bu işi yapan var mı ?

znrcn

Alıntı yapılan: mhmt.yurttas - 15 Haziran 2017, 03:29:08
ekran kartı alıp bitcoin üretme hakkında bilgi alabilecegim yer var mı?birde aramızda bu işi yapan var mı ?

Hocam bitcoin üretmek çok güçleşti. İşlemci,ekran kartı vs. ile üretim yapmak imkansız hale geldi. Özel cihazlar var ama onlar da kısa zamanda işlevselliklerini yitiriyor, teknoloji konusunda atıl kalıyorlar. Şansını altcoinlerden yana kullanabilirsin. Birçok altcoin var yeni çıkan.

mhmt.yurttas

eyv teşekkür ederim ben 7 tane amd rx580 8gb ekran kartı aldım bakalım birşeyler yapmaya çalışıcam bulaşmış bulundum artık

malatyadetay

SAyın arkadaşlar payeer ile bağlarımı koparmak üzereyim. ödeme yapamıyorum sisteme.. poloya para yatıracağım. sağlam bir ödeme aracısı sistem var mı kullandığınız. kredi kartı ile falan ödeme alan..oradan da istediğimiz yere aktarabildiğimiz..