Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

breakheart

Alıntı yapılan: manjimurai - 03 Mayıs 2018, 13:57:54

Bir Tarafı Dogru Bir Tarafı Yanlış .
Öncelikle Sölendıgı Gibi Bitcoin Veya Diğer Kripto Paralara Para Degil , Emtia Olarak Görülmeli.
Bitcoinden Kazanclar Yüksek Derecede Olduğu İçin Emtia Olarak Görülmesi Gelir Vergisinede Tabi Tutacagı İçin Hem Yatırımcıların Net Bir Profil Cizmesine Hemde Devletlerin Ceplerine Bir Kar Girmesine Neden Olacaktır. İki Taraflıda Kazanc
Fasa Fisoya İse Katılmıyorum.
Aksine Bitcoinin Cok Fazla Şişirilip Faso Fiso Yapıldıgı Kanısındayım. Ancak Son Zamanlardaki Lighting Network,Block Boyutu , Hizli İşlem Gücü Güncellemeriyle Faso Fisodan Cıkma Durumunda.
Cünkü Kripto Paralara Para Olarak Bakmak Yerine Teknolojiye Vermiş Oldugu Nimetlere Bakmanız Gerekmekte. Eğer Ben Paraya Yatırım Yapiorum Dersen Ozaman Kumardır.
Ama Sen Ya Etheriumun Akıllı Sözlesme Teknolojisi Varmış
Ripplenin Hizli İslem Gücü Ve Minimal Kesintisi Varmış
Bitcoinin Lighting Networku Ve Segwiti Varmış Dersen Ozaman Dogru Bi Yatırım Yaparsın.
İner Cıkar. 25.000TLnin Altında Düştügünde Ben Bile Dedim Ne Oluyoruz. Ama Son Zamanlarda Gelen Güncellemelerle Ve Ne Yazıkki Enflasyonist Bir Ülkede Yaşamammızdan Kaynaklı Kripto Para Fiyatları Sabit Kalsada Sırf Doların Degerlenmesiyle Elimizdeki Kripto Paralarında Degerlenmesi Artıyor .
Her Zaman Söledigimiz Gibi Eğer Kumar Olarak Giriyorsanız Ve Yine Eğer Kriptoların , Blockchain Teknolojisi Hakkında Bilginiz Yok İse Üzülceginiz Paralar İle Girmeyiniz .
Ben Daha En Basında Sabi Bi Sepet Cizdim O Sepetin Dışına Cıkmadım. Cıkmadıgım İçinde Digerlerine Nazaran Zararım Cok Cok Az. Ama Gerek Ülkedeki Secimler , Gerek Dışardaki Savaslardan Kaynaklı Yabancı Paralar Öle Yada Böle Artıcak Arttıgında Otomatikman Zararımda + ya Geçicektir .
Sölenecek Cok Cok Şeyler Var Ama Sistemin Net Olarak İçierisinde Olan Kimseler Olmadıgımız İçin Elimizdeki Bilgilerde Kısıtlı. Yorum Yapmak Konuyu Dahada Açmak Zor Oluyor .
kesinlikle altın ve dolar alınır. koin işi sakat iş. Sonucta koin dediğin şey sanal elle tutulmuyor , dolar altın ellle tutuluyor fiziki ve heryerde geçerli . koinler emtia hiçbir aman olamaz.
koskoca bakanımız bile ponzi dedi. ne deseler çıkıyor. bu benim sözümde değil ama bakanın dediği gibi harbiden ponzi bu işler.

Futurenet

Alıntı yapılan: breakheart - 03 Mayıs 2018, 13:40:20
tabi aslında koin işleri sanal kumar. geleceğin parası felan uydurma. En büyük ponzi vurgunu bu yöntem. Belki bitcoin geleceğin parası olur gerisi fasafiso . 2-3000 tane koinmi olur arkadaş.
hertürlü vurur kaçar altcoinler fakat btc ve eth çok istikrarlı yinede çok güvenmemek lazım bana kalırsa özellikle 10.000 tl si olan bi insan hepsini sanal paraya yatırsa zararı olduğu gibi karıda olabilir fakat bugün uyandınız hiç birşey yok ortada bu çok kötü en azından altının varlığı belli

investor42

Alıntı yapılan: breakheart - 03 Mayıs 2018, 14:25:54
kesinlikle altın ve dolar alınır. koin işi sakat iş. Sonucta koin dediğin şey sanal elle tutulmuyor , dolar altın ellle tutuluyor fiziki ve heryerde geçerli . koinler emtia hiçbir aman olamaz.
koskoca bakanımız bile ponzi dedi. ne deseler çıkıyor. bu benim sözümde değil ama bakanın dediği gibi harbiden ponzi bu işler.
Koskoca bakan acaba hayatında hiç altcoin alıp satmış mı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Futurenet

Alıntı yapılan: investor42 - 03 Mayıs 2018, 23:40:36
Koskoca bakan acaba hayatında hiç altcoin alıp satmış mı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ya Türkiye aslında biraz geri bu konularda bitcoini daha dün bilen yokken elin Amerikalıları zengin oldu bizde ise insanlar daha yeni olayı kavrıyor

kazims

faucethub a girince buna tıklayın yoksa hesabınız silinecek gibi tam anlamadığım bir ekran geldi.

bende tıkladım

sonradan bakayım dedim bir daha çıkmadı

çıkan olursa ne yazdığını buraya yazarsa iyi olur

manjimurai

Alıntı yapılan: kazims - 08 Mayıs 2018, 02:09:12
faucethub a girince buna tıklayın yoksa hesabınız silinecek gibi tam anlamadığım bir ekran geldi.

bende tıkladım

sonradan bakayım dedim bir daha çıkmadı

çıkan olursa ne yazdığını buraya yazarsa iyi olur

Kisaca Ben Söleyim. Faucet Hub Kisisel Verilerinizin Saklanması Kapsamı Altında Yeni Bir Sözleşme Oluşturmuş,
Bu Sözleşmeye Göre Kişisel Verilerinizin Paylaşılmasına İzin Verilmesini İstiyor .
Ve Size 2 Seçenek Sunuyor
1.'si Kişisel Verilerinizin Paylaşılmasına İzin Verip Faucethub'u Kullanabilir.
2.'si Kişisel Verilerinizin Paylaşılmasına İzin Vermeyerek Hesabınızdaki Bakiyeleri 1 Kereligine Cekmeye İzin Verip Hesabin Silinmesini Onaylatmaniz İsteniyor .
2 Seçeneğide İşaretlemediginiz Taktirde Hesabınız Üzerindeki Bakiyeye Erişim Sağlıyamiyorsunuz .
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

smbllr424

Alıntı yapılan: manjimurai - 08 Mayıs 2018, 11:11:39

Kisaca Ben Söleyim. Faucet Hub Kisisel Verilerinizin Saklanması Kapsamı Altında Yeni Bir Sözleşme Oluşturmuş,
Bu Sözleşmeye Göre Kişisel Verilerinizin Paylaşılmasına İzin Verilmesini İstiyor .
Ve Size 2 Seçenek Sunuyor
1.'si Kişisel Verilerinizin Paylaşılmasına İzin Verip Faucethub'u Kullanabilir.
2.'si Kişisel Verilerinizin Paylaşılmasına İzin Vermeyerek Hesabınızdaki Bakiyeleri 1 Kereligine Cekmeye İzin Verip Hesabin Silinmesini Onaylatmaniz İsteniyor .
2 Seçeneğide İşaretlemediginiz Taktirde Hesabınız Üzerindeki Bakiyeye Erişim Sağlıyamiyorsunuz .
ben 4-5 gün önce açılmıştı önümde sekme diye tıklayıp kapatmıştım diye hatırlıyorum..

neye işaretledim bilmiyorum, faucethuba grebiliyorum suan sorun yok..bakiye giderse içerde var baya  (zopa)

kazims

Alıntı yapılan: smbllr424 - 08 Mayıs 2018, 13:50:25
ben 4-5 gün önce açılmıştı önümde sekme diye tıklayıp kapatmıştım diye hatırlıyorum..

neye işaretledim bilmiyorum, faucethuba grebiliyorum suan sorun yok..bakiye giderse içerde var baya  (zopa)

işaret yoktu  yeşil kutcuk vardı onu tıkladık

@manjimurai direkt link var mı tekrar o yazıyı görebileceğimiz

ben aradım bulamadım

ONLYBLUE

Faucethub BtcTürkün yaptığının aynısını yapıyor ama faucethuba herhangi bi kimlik fotokoposi falan göndermediğimiz için bi sıkıntı çıkmaz.Sadece siteye verdiğimiz maile bol bol spam maili düşer.

smbllr424

e-pay da buna benzer bir adım atmıştı, sonrasında 1 ay gitti..

içerde kalmıştı bakiyeler, ben çekimlerimi yaptım..faucethubada güvenmiyorum, önlem almak iyidir..