Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dkny702

Ozaman önce bitgames üzerinden iptal etmem gerekli sanırım.?

dkny702

Maalesef site onaylandığı için iptal edemeyeceklerini söylüyorlar 2 gün geç kalmışım.Gitti bütün uğraşlar gerçi çok biriktirememiştim    0.01378 btc ama yinede yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim

Cashmoon

Josephine

wirex ile ilgili bilgisi olan varmı? güvenilirmi, yabancı hesaplarımızla ilişkilendirebilirmiyiz, kullanan vs bilgilendirebilirse sevinirim.

messo587

Altına yatırım yapmakla dogecoine yatırım yapmak arasında kalmış durumdayım sizce hangisi daha mantıklı ben kısa vadede değil uzun vadede getireceği kara göre yatırım yapmayı düşünüyorum.

buzz

Alıntı yapılan: messo587 - 02 Mayıs 2018, 14:21:27
Altına yatırım yapmakla dogecoine yatırım yapmak arasında kalmış durumdayım sizce hangisi daha mantıklı ben kısa vadede değil uzun vadede getireceği kara göre yatırım yapmayı düşünüyorum.
dogecoine yatıracağınız para haliyle riske yatırılan para olur
altına ise risk almadan yatırım yaparsınız
zamanında uzun vadeli yatırım yapıp, bozdurduğum da da beni mutlu eden bir yatırım aracıdır altın
nacizane tavsiyem, altın ile paranızı 2 ye katlamazsınız ama 5-10 yıl (uzun vade) sonra elinizde bir değer olur
Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

manjimurai

Alıntı yapılan: Josephine - 26 Nisan 2018, 13:56:19
wirex ile ilgili bilgisi olan varmı? güvenilirmi, yabancı hesaplarımızla ilişkilendirebilirmiyiz, kullanan vs bilgilendirebilirse sevinirim.

wirex'e kayıtım var . kart basvurusu yaptım ama sıraya aldı @Josephine  . gectigimiz haftalarda wirex , ripple ile anlasma yaparak ripple'nin agına katıldı . ancak hala kartlarla ilgili bi gelisme yok. kendi kartimi eklesemmi dedim. bilgim dısında cekim yaparlar die eklemekde istemiorum. ki öle bi durum var mı tamda araştırmadım
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

Futurenet

Alıntı yapılan: messo587 - 02 Mayıs 2018, 14:21:27
yarısı altın diğer yarısı eth bence yine de en uzunu altın çünkü o daha kıymetli en azından sanal değil

breakheart

Alıntı yapılan: Futurenet - 03 Mayıs 2018, 12:08:09
yarısı altın diğer yarısı eth bence yine de en uzunu altın çünkü o daha kıymetli en azından sanal değil
tabi aslında koin işleri sanal kumar. geleceğin parası felan uydurma. En büyük ponzi vurgunu bu yöntem. Belki bitcoin geleceğin parası olur gerisi fasafiso . 2-3000 tane koinmi olur arkadaş.

manjimurai

Alıntı yapılan: breakheart - 03 Mayıs 2018, 13:40:20
tabi aslında koin işleri sanal kumar. geleceğin parası felan uydurma. En büyük ponzi vurgunu bu yöntem. Belki bitcoin geleceğin parası olur gerisi fasafiso . 2-3000 tane koinmi olur arkadaş.

Bir Tarafı Dogru Bir Tarafı Yanlış .
Öncelikle Sölendıgı Gibi Bitcoin Veya Diğer Kripto Paralara Para Degil , Emtia Olarak Görülmeli.
Bitcoinden Kazanclar Yüksek Derecede Olduğu İçin Emtia Olarak Görülmesi Gelir Vergisinede Tabi Tutacagı İçin Hem Yatırımcıların Net Bir Profil Cizmesine Hemde Devletlerin Ceplerine Bir Kar Girmesine Neden Olacaktır. İki Taraflıda Kazanc
Fasa Fisoya İse Katılmıyorum.
Aksine Bitcoinin Cok Fazla Şişirilip Faso Fiso Yapıldıgı Kanısındayım. Ancak Son Zamanlardaki Lighting Network,Block Boyutu , Hizli İşlem Gücü Güncellemeriyle Faso Fisodan Cıkma Durumunda.
Cünkü Kripto Paralara Para Olarak Bakmak Yerine Teknolojiye Vermiş Oldugu Nimetlere Bakmanız Gerekmekte. Eğer Ben Paraya Yatırım Yapiorum Dersen Ozaman Kumardır.
Ama Sen Ya Etheriumun Akıllı Sözlesme Teknolojisi Varmış
Ripplenin Hizli İslem Gücü Ve Minimal Kesintisi Varmış
Bitcoinin Lighting Networku Ve Segwiti Varmış Dersen Ozaman Dogru Bi Yatırım Yaparsın.
İner Cıkar. 25.000TLnin Altında Düştügünde Ben Bile Dedim Ne Oluyoruz. Ama Son Zamanlarda Gelen Güncellemelerle Ve Ne Yazıkki Enflasyonist Bir Ülkede Yaşamammızdan Kaynaklı Kripto Para Fiyatları Sabit Kalsada Sırf Doların Degerlenmesiyle Elimizdeki Kripto Paralarında Degerlenmesi Artıyor .
Her Zaman Söledigimiz Gibi Eğer Kumar Olarak Giriyorsanız Ve Yine Eğer Kriptoların , Blockchain Teknolojisi Hakkında Bilginiz Yok İse Üzülceginiz Paralar İle Girmeyiniz .
Ben Daha En Basında Sabi Bi Sepet Cizdim O Sepetin Dışına Cıkmadım. Cıkmadıgım İçinde Digerlerine Nazaran Zararım Cok Cok Az. Ama Gerek Ülkedeki Secimler , Gerek Dışardaki Savaslardan Kaynaklı Yabancı Paralar Öle Yada Böle Artıcak Arttıgında Otomatikman Zararımda + ya Geçicektir .
Sölenecek Cok Cok Şeyler Var Ama Sistemin Net Olarak İçierisinde Olan Kimseler Olmadıgımız İçin Elimizdeki Bilgilerde Kısıtlı. Yorum Yapmak Konuyu Dahada Açmak Zor Oluyor .
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)