Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mucahid

Alıntı yapılan: JeweL - 19 Nisan 2016, 16:15:46
Selam herkese sitenize yeni üye oldum.

R10 üzerinden geldim.

Bitcoin Scriptleri ile satan ve elinde olan arkadaşlar varmı acaba bende bu işlere girmek istiyorum.

Doubler,hyip scriptleri internette buldum 50$ istenilmektedir.

Hoş geldin.  :)
Tam olarak ne yapmak istiyorsun?

JeweL

Alıntı yapılan: Mucahid - 19 Nisan 2016, 16:18:16
Hoş geldin.  :)
Tam olarak ne yapmak istiyorsun?

bitcointalkda bitcoin double fakat benim düşüncem double değil btc üzerinden %30-35 kazanç vermek istiyorum

Misal 24 ve 48 saat içinde saat başı kazançları otomatik gönderecek.

Siteye reklam ve ptc sitelerine siteyide tanıtmak vs. böyle bir düşüncem var fakat script bulamadım doğru düzgün.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: JeweL - 19 Nisan 2016, 16:22:40
bitcointalkda bitcoin double fakat benim düşüncem double değil btc üzerinden %30-35 kazanç vermek istiyorum

Misal 24 ve 48 saat içinde saat başı kazançları otomatik gönderecek.

Siteye reklam ve ptc sitelerine siteyide tanıtmak vs. böyle bir düşüncem var fakat script bulamadım doğru düzgün.

Nereden ve ne kadara bulursunuz bilmiyorum çünkü ilgilendiğim bir konu değil ama size aslen bir HYIP scripti lazım gibi görünüyor.
Ödeme yöntemi olarak da BTC kullanacak.
% oranlarını ve periyotlarını da siz belirleyerek paketler oluşturabileceksiniz.

JeweL

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 19 Nisan 2016, 16:27:41
Nereden ve ne kadara bulursunuz bilmiyorum çünkü ilgilendiğim bir konu değil ama size aslen bir HYIP scripti lazım gibi görünüyor.
Ödeme yöntemi olarak da BTC kullanacak.
% oranlarını ve periyotlarını da siz belirleyerek paketler oluşturabileceksiniz.

Aynen dediğiniz gibi bitcoin ödeme alıp kasadan otomatik ödeme yapacak bir sistem lazim

JeweL

Alıntı yapılan: f1b0n4cc1 - 19 Nisan 2016, 16:31:59
http://www.goldcoders.com/

vermiş olduğunuz site ptc sitesi sanırım, benim demek istediğim anasayfada yatırımlar gözükecek geri sayim araci olacak saatlik ödeme yapacak bir sistem aramaktayim basit arayüzlü otomatik bir sistem

ElisaMcCline

Bu siteye bir bakın, hatta ücretsiz bir tane varmış, direk alıp herkese açmadan bir deneyebilirsiniz.
http://bitcoinscript.ru/index.php/skripty/money-big

Aynı sitede anasayfanın en altında uygun fiyatlılar da var.
Tavsiye edebileceğim bir yer değil, sizin için bir bakındım sadece ve ucuz ve hatta ücretizi de var dye paylaşayım dedim :)

JeweL

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 19 Nisan 2016, 16:37:43
Bu siteye bir bakın, hatta ücretsiz bir tane varmış, direk alıp herkese açmadan bir deneyebilirsiniz.
http://bitcoinscript.ru/index.php/skripty/money-big

Aynı sitede anasayfanın en altında uygun fiyatlılar da var.
Tavsiye edebileceğim bir yer değil, sizin için bir bakındım sadece ve ucuz ve hatta ücretizi de var dye paylaşayım dedim :)

teşekkür ederim bir kurulum yapayım inceleyim. ilginize teşekkür ederim

Mucahid