Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tunç

Alıntı yapılan: thehacker - 09 Nisan 2016, 16:41:12
Arkadaşlar Ben Bitcoin Cüzdanı Olarak Blockchain sitesini kullanıyorum sizce güvenilir mi?
Veya Xapo sitesi sizce hangisi? Veya hangi siteyi kullanmalıyım.
web cüzdanların hiç birini önermem en iyisi bilgisayarınıza kurun

ptcsite46

Alıntı yapılan: thehacker - 09 Nisan 2016, 16:41:12
Arkadaşlar Ben Bitcoin Cüzdanı Olarak Blockchain sitesini kullanıyorum sizce güvenilir mi?
Veya Xapo sitesi sizce hangisi? Veya hangi siteyi kullanmalıyım.
Bende blochain kullanıyorum. Hiç sıkıntı çekmedim. Kullanıcı sayısıda hepsinden fazladır. Rahatlıkla güvenebilirsiniz.

silver

Ben coinbase ve xapo yu sıklıkla kullanıyorum. Geçmişte blockchain de kullandım. Blockchain iyi fakat sık gönderim yapan birisi için ücretler sorun olabiliyor. Coinbasede ise arada sorunlar çıkabiliyor. Şuan için favorim xapo. Şahsi düşüncem xapo hepsinden daha iyi. @tunç kurmayı önermiş fakat bu bana online cüzdanlardan daha tehlikeli geliyor. Her an en ufak bir yanlışlıkta veya yapılan hata veya sorunda tüm bitcoinleri kaybetme riski var. Dediğim gibi yazdıklarım benim düşüncem ;)

tunç

yedekleme yaptığın için sıkıntı olmaz ben şahsen pcde kurdum. illa web cüzdan dersen xapo yu kullan

thehacker

Görüşleriniz için teşekkürler.
Hala görüşlerinize açığım.

Dio

coinbase kullanıyorum. kolaylık açısından tavsiye ederim :y
farklı ipden girildiğinde maile doğrulama gönderiyor yoksa giremiyorsunuz. isterseniz sms kod onayı seçeneğini de açıp güvenliği artırabilirsiniz.

xapo.com'da farklı ipden giriş yapıldığında telefona kod gönderiyor. ona da bakabilirsiniz.

blockchain'de her gönderimde madenci ücretini size ödettiği için ben kullanmıyorum. ücreti önemsemiyorsanız önceliğiniz blockchain olsun.

yeni başladıysanız program tavsiye etmem

atsilak

tecrübeli arkadaşlar dogecoinin geleceği sizce nedir lütfen tecrübelerinizi paylaşın bizlerle
ikinci sorum ise sizce geleceği en parlak altcoin hangisidir

ayyıldız

Alıntı yapılan: atsilak - 15 Nisan 2016, 11:48:32
tecrübeli arkadaşlar dogecoinin geleceği sizce nedir lütfen tecrübelerinizi paylaşın bizlerle
ikinci sorum ise sizce geleceği en parlak altcoin hangisidir

dogecoin benim bildiğim kadarıyla çok büyük vaat etmeyen bir alt coin ama popüler bir o kadarda sıralamay sokacak olursak btc-litecoin-dogecoin-ethereum ve dashcoin diye gidiyor tabiiki btc baba azalırsaki diğerleri rağbet görür ama okudum bir makalede btc nin 2040 lara kadar yol katedeceği ama coin pazarında ne olacagıda bilinemz

atsilak

eğer gelecek vaad eden altcoinleri tespit edebilirsem hazır ucuzken elimdeki btclerin bir kısmını çevirmeyi düşünüyorum

ayyıldız

Alıntı yapılan: atsilak - 15 Nisan 2016, 12:46:27
eğer gelecek vaad eden altcoinleri tespit edebilirsem hazır ucuzken elimdeki btclerin bir kısmını çevirmeyi düşünüyorum

inan varya bende senin düşündüğünü düşünüyoruma ma onun için kahin olmak gerekiyor o da imkansız bir sey coinlerin ne olacagı hiç belli olmaz