Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

utkuberk

aynı bilgisayardan hergün giriyordum sorunsuz email geliyordu emailime tıklıyordum giriliyordu ancak bu defa girilmedi defalarca yaptım yine giremedim 24 saat sonra dene dedi son olarak 24 saat sonrada girilmese ne olacak yardım lütfen :(Computer Authorization Error

You've exceeded the maximum number of attempts for today. Please wait 24 hours and try again.
not şu an sorun yok hesaba girildi...

ikose

:g Alınmış bir şey yokmuş yaniiii , çok sevindim  (p) Geçmiş olsun  :y

ElTurko

Alıntı yapılan: ikose - 26 Nisan 2016, 15:38:14
:g Alınmış bir şey yokmuş yaniiii , çok sevindim  (p) Geçmiş olsun  :y

Teşekkürler modum  (spk)

Konuyu kilitlersek sevinirim

ikose

atsilak

arkadaşlar cex.io dan 5 ghs aldım ve mining in otomatik başlayacağı söyleniyrdu ama günlerdir bir hareket yok ne yapmam lazım

atsilak

arkadaşlar yakın gelecekte hangi cripto paranın geleceğinini daha iyi görüyorsunuz. malum doge sürekli yerinde sayıyor
eobotta yatırım yapmayı düşünüyorum ancak onlarca cripto para var xmr rdd grc vs diye gidiyor
özellikle ingilizcesi iyi olup da yabancı forumlarda araştırmalar yapan ve bu işten iyi anlayan arkadaşlar sizce bunlardan hangisinin geleceği parlak
biliyorum hiçbirinin geleceği belli değil diyeceksiniz ama ben sizden kişisel tahminler istiyorum

tayfunxl

bir çok  maden Etherium üretimine yöneldi
bende ether biriktiriyorum
Bitcoin den sonra litecoin de biriktirilebilir
ama ether in şu an Microsoft gibi bir desteği olduğu düşünülürse geleceği var gibi duruyor
sonuc ; bitcoin 2100 yılına kadar gider :))

eflatun06

Ben dashcoinin geleceğini parlak görüyorum geçenlerde litecoin ile aynı fiatta gezerken bir anda litecoini ikiye katladı. şu an biraz kar satışları yapılıyor cazip bir fiattan alıp biriktirmeyi düşünüyorum.

Futurenet

@Dio bey yazmış @ikose bi göz atın isterseniz bu konuda bir şey buldum sizi etiket ettim görmemişsinizdir diye  (hp)

ikose

Bu konu kaç kere soruldu, kaç kere cevap yazıldı inanın sayamıyorum bile.
Biraz vakit bulabilirsem
Bitcoin Soru-  cevap konusu açıp sabitleyip bu soruları orada toparlamayı düşünüyorum
ancak vakit bulamadım bir türlü.
keşke bilmediğiniz , takıldığınız, açtığınız konularda üyeler olarak Arama butonunu kullansanız .  :(
Pek çok arkadaşımız sağolsunlar birçok şeyi bakıp raporlayarak düzelmesini sağlıyorlar, sonuçta Forum hepimizin.
Bu nedenle hepiniz desteğine, dikkatine , düzenine ihtiyacımız var. hepinize kendi adıma teşekkür ederim  :y  (a)