Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

manjimurai

Alıntı yapılan: yasin0676 - 04 Mayıs 2016, 15:36:04
Bekliyorsun. 13000 olunca  kendi otomatik yolluyor.  akşama yollar.

Son Sorum Olsun Konuyu Kitliycem Geri :) İlk Defa Kullandıgım İçin Bu KADAR cOK Soruyorum Kusuruma Bkmayın . Ben Hesabı Lock your threshold mu ne var ona tiklayim 13 bine kitledim . Bu Tam Olarak Ne İşe Yariyor :)
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

kazims

Alıntı yapılan: manjimurai - 04 Mayıs 2016, 15:42:34
Son Sorum Olsun Konuyu Kitliycem Geri :) İlk Defa Kullandıgım İçin Bu KADAR cOK Soruyorum Kusuruma Bkmayın . Ben Hesabı Lock your threshold mu ne var ona tiklayim 13 bine kitledim . Bu Tam Olarak Ne İşe Yariyor :)

konuyu biraz daha editledim artık anlaşılır hale gelmiştir.

onu yapmasaydın sonra lazım olabilirdi.

artık 13000 satoshi gelecek ana faucet konusunda yazdım ordan bakabilirsin

manjimurai

Alıntı yapılan: kazims - 04 Mayıs 2016, 15:52:05
konuyu biraz daha editledim artık anlaşılır hale gelmiştir.

onu yapmasaydın sonra lazım olabilirdi.

artık 13000 satoshi gelecek ana faucet konusunda yazdım ordan bakabilirsin

Mesaj Attim Konuyla İlgili :)
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

dolunay6638

İyi akşamlar arkadaşlar, benim sıkıntım multibit bitcoin cuzdan hesabıma bilgisayarım bozuldukdan sonra hiç bir şekilde ulaşamadıgımı,  bilgisayarımın arızası tamir edilemeyecek duruma geldiğinden ne yapacagımı şaşırdım. O kadar bitcoin biriktirmiştim sitelerden. Moralim çok bozuldu ya. Lütfen bileniniz varsa yardımcı olsun lütfen.

devrikcumle

bilgisayarın arıza yapan kısmı neresi, harddisk harici bir arıza sözkonusuysa paniğe gerek yok, veri kurtarma diye arat google da

CH4TTY

harddiski başkabir bilgisayara bağlayarak bitcoinlerini online cüzdana aktar.

devrikcumle

ponzi mining vb sitelerde zarar gördükten sonra, ki yüksek riski göz önüne alarak giriyoruz, bende double btc ponzi sitesi açma konusunda araştırma yapmaya karar verdim,  bu piyasa yabancıların elinde sanırım, yurdum insanı bu piyasa da ne kadar etkin, ve ne kadarlık bütçe ayırmak gerekiyor bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

CH4TTY

whitekeys diye bir turk site açıp 15 gunde 1500btc kaldırmıstı :)

devrikcumle

dolunay6638

hocam tşk ederim öncelikle cevabın için. bütün bilgilerim hard disk üzerindemidir.