Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yasin 83

Haaa pin diyor. Dostum beynini zorlasana nasıl şifre koydun. Doğum tarihi okul numaran yaşadığın şehir takma adın... Dene bunları.

carlosnewt

Koyduğum şey o kadar karışıktı ki hatırlamak imkânsız

yasin 83

Alıntı yapılan: carlosnewt - 14 Şubat 2016, 21:03:43
Koyduğum şey o kadar karışıktı ki hatırlamak imkânsız

ya insan bir not defterine yazar. hiç mi aklına gelmedi ki unuturum bunu?

erenyener

Destek hattına mesaj at benim blockchain hesabımda silinmiş btc adresime ödeme gelmişti onu bir şekilde bakiyeme eklediler seninkinide bir şekilde hallederler diye dusunuyorum

Buyuk ihtimal senden o hesabın sahibi olduguna dair bi kanıt isterler kayıt olurken telefon numarası falan verdiysen ona kod gönderirler diye dusunuyorum. Ben nufus cuzdanı fotokopimi göndermistim

Roronoa

Geçmiş olsun kardeşim çok büyük bir miktar gitmiş. Aynısı benim de başıma geldi ama cüzdanda 1 TL civarı BTC olunca uğraşmayıp yeni cüzdan açmıştım. Yapabileceğin tek şey pini hatırlamaya çalışmak ne yazık ki. Eğer hatırlayamazsan kafanı dinlendirip 1 hafta sonra tekrar dene. Tabi o kadar para gitti artık geri gelmeyecek veya gözlerimle gördüğüm paramı çekemiyorum düşüncesinden kurtulabilirsen. Şu anda yüksek fee yüzünden sadece Dogecoin için kullanıyorum Block.io'yu ve haftada en az bir kere Doge gönderdiğimden PIN'i unutmuyorum.

bayram4558

Alıntı yapılan: atsilak - 10 Şubat 2016, 19:52:48
teşekkürler bir an korkmuştum  :D

Tam sorumun cevabı Cevap veren Arkadaşlara bende teşekkür ediyorum.

knnsz

erenyener

Coinbase veya coinmama dan alabilirsin en guvenlisi coinbase özele gelirmisin