Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

knnsz

Alıntı yapılan: erenyener - 22 Şubat 2016, 16:38:03
sen en iyisi forumdan biriyle takas et dostum. paypal kartdan paypalına atarsın pp bakiyesiyle ödersin
(ok) (ok)

ptcsite46

Arkadaşlar şimdi küçük küçük bitcoin kazandığım sitelerden hangi sitenin bitcoin ödemesi yaptığını nasıl anlayacağım. Bunu sormamın sebebi diyelim ki ben bi siteden withdraw ettim fakat site 1 ay bitcoini göndermedi. Bende doğal olarak siteyi zaten 1 hafta içinde kaldırırım listemden.
Bu durumda diyelim site gönderimi 1 ay sonra yaptı... ben nereden bilecem o sitenin ödemesi olduğunu?

kazims

Alıntı yapılan: ptcsite46 - 23 Şubat 2016, 17:54:10
Arkadaşlar şimdi küçük küçük bitcoin kazandığım sitelerden hangi sitenin bitcoin ödemesi yaptığını nasıl anlayacağım. Bunu sormamın sebebi diyelim ki ben bi siteden withdraw ettim fakat site 1 ay bitcoini göndermedi. Bende doğal olarak siteyi zaten 1 hafta içinde kaldırırım listemden.
Bu durumda diyelim site gönderimi 1 ay sonra yaptı... ben nereden bilecem o sitenin ödemesi olduğunu?

blockchain de

https://blockchain.info/address/ buraya cüzdan numaranı yazarsan

gelen gelmiyeni görebilirsin

bayram4558

Alıntı yapılan: kazims - 23 Şubat 2016, 18:08:11
blockchain de

https://blockchain.info/address/ buraya cüzdan numaranı yazarsan

gelen gelmiyeni görebilirsin

Bende aynı soruyu soracaktım gelen gelmeyeni görebiliyoruz ama nereden geldiğini anlayabilir miyiz?  @kazims

kazims

Alıntı yapılan: bayram4558 - 23 Şubat 2016, 18:22:38
Bende aynı soruyu soracaktım gelen gelmeyeni görebiliyoruz ama nereden geldiğini anlayabilir miyiz?  @kazims

size verecek satohi miktarını biliyorsan anlarsın oradan site 11000 satoshi verecek mesela orda yazar tarihte var.

nerden geldiği bazen yazıyor. çoğunda yazmıyor. dediğim gibi ancak miktarla anlaşılır birde tarih.

daha başka var mı anlaşılması bilemiyorum.

bayram4558

Alıntı yapılan: kazims - 23 Şubat 2016, 18:28:25
size verecek satohi miktarını biliyorsan anlarsın oradan site 11000 satoshi verecek mesela orda yazar tarihte var.

nerden geldiği bazen yazıyor. çoğunda yazmıyor. dediğim gibi ancak miktarla anlaşılır birde tarih.

daha başka var mı anlaşılması bilemiyorum.

teşekkürler.

atsilak

arkadaşlar bu işte daha yeni olduğum için bu soruyu sormak istedim
eğer konu daha önce açılmışsa kusuruma bakmayın
şu anda piyasayı c-cex ten takip ediyorum
güncel piyasayı an be an takip edebileceğim anlık al-sat yapabilieceğim önereceğiniz bir site var mı yoksa c-cex devam edeyim mi

Roronoa

Yobit ile Poloniex kullandım şimdiye kadar. Yobit'i fazla sevemedim. Poloniex bana daha cazip geliyor.
Bir coini alırken hacmini yani alınıp satılma miktarlarını kontrol etmenizi öneririm. Hacmi düşük olan coinlerin elinizde kalma ihtimali yüksek. Şu anda sadece Ether, Monero, Doge ve Siacoin üzerinde işlem yapıyorum. Doge'yi sadece borsaya para yatırırken kullanıyorum kesintiden yırtmak için. Siacoin ise hacmi yüksek sayılmaz hatta 1 hafta bekliyorum ama 18-21 satoshi arasında değiştiğinden birim başı 1 satoshilik kar bile bana yatırdığımın %5'i olarak geri geliyor. Ether ve Monero ise hacmi yüksek ve dalgalı coinler. Bu dalgalanmalardan faydalanarak küçük karlar peşinde koşuyorum. Ben de daha yeniyim sürekli olarak bir kaç haftadır ilgileniyorum borsalarla ama hiç aldığım fiyatın altına satmadım daha veya elimde kalan coin de olmadı.

Lespuxx

Arkadaslar coinbase hesabimda 1 bucuk saattir pendingde bekleyen islemim var. Bilgisi olan bir arkadas aydinlatabilir mi ? :D Normalde 10-15 dakikada onaylanirdi. Suan 1 tane bile onay yok.

Not : Konu yeri yanlissa kusuruma bakmayin :)

ikose

Konu Oyun bölümünden ilgili alana taşınmıştır.

Sorun hakkında bilgim yok malesef  ???