Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

silver

Dün @gkhan08 arkadaşımızla da bu gibi geç onaylanma sorunu yaşadık. Ama uzun bir kaç saatin ardında onay almaya başladı ve sorun çözülmüştü.

erenyener

Gönderilen bitcoin sahteyse bitcoin ağı onu onaylamada bekletir. Eğer gönderen kisi kesintiyi çok dusuk  tutmussa ödemeniz geç gelir

silver

Alıntı yapılan: erenyener - 29 Şubat 2016, 16:30:52
Gönderilen bitcoin sahteyse bitcoin ağı onu onaylamada bekletir. Eğer gönderen kisi kesintiyi çok dusuk  tutmussa ödemeniz geç gelir

Her şey normal bile olsa bazen bu tür aksaklıklar yaşanıyor malesef. Ama eninde sonunda çözüme kavuşuyor ;)

Lespuxx

Alıntı yapılan: ikose - 29 Şubat 2016, 16:28:09
Konu Oyun bölümünden ilgili alana taşınmıştır.

Sorun hakkında bilgim yok malesef  ???

Tesekkurler :) Bitcoine actigimi saniyordum yanlis olmus demekki :)
Alıntı yapılan: silver - 29 Şubat 2016, 16:30:14
Dün @gkhan08 arkadaşımızla da bu gibi geç onaylanma sorunu yaşadık. Ama uzun bir kaç saatin ardında onay almaya başladı ve sorun çözülmüştü.

Sagolun hocam :)
Alıntı yapılan: erenyener - 29 Şubat 2016, 16:30:52

Sahte olacak bir durum yok coinbase den atildi bana da sanirim kesintisiz yani. Normalde 10-15 dakika bekliyoruz da 1 bucuk saati gecince ne oluyor dedim :D

Lespuxx

Alıntı yapılan: silver - 29 Şubat 2016, 16:32:39
Her şey normal bile olsa bazen bu tür aksaklıklar yaşanıyor malesef. Ama eninde sonunda çözüme kavuşuyor ;)

Yanlis okumadiysam 24 saat onay almazsa geri donuyormus :)

Bekleriz napalim sorun degil :)

Dio

coinbasede işlemin üstüne tıklayıp, altta status'un karşısındaki linki bana gönderebilir misin?
benim de 1,5 saattir onay alamayan işlemim var. muhtemelen ağ yoğun şuan.

knnsz

Lespuxx

Alıntı yapılan: Dio - 29 Şubat 2016, 16:44:00
coinbasede işlemin üstüne tıklayıp, altta status'un karşısındaki linki bana gönderebilir misin?
benim de 1,5 saattir onay alamayan işlemim var. muhtemelen ağ yoğun şuan.

Gonderdim hocam.

Lespuxx

Dio

senin işleminde 20000 satoshi madencilere ödenmiş. Benimkinde 7000 falan ödenmiş :m ben daha fazla bekleyecem :m

coinbasede hesabına geçmesi için 3 onay alması gerekiyor. Daha hiç onay almamış. Mecbur birkaç saat daha bekleyeceksin.